Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε 1-2: Νέα σφαλιάρα και «αντίο» στο πρωτάθλημα! (VIDEO)

Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε 1-2: Νέα σφαλιάρα και «αντίο» στο πρωτάθλημα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αριθμοί λένε την (πικρή) αλήθεια και μόνο την αλήθεια για την φετινή Ρεάλ Μαδρίτης: Πέρυσι, σε όλη την σεζόν, μέτρησε τρεις ήττες στο πρωτάθλημα (που κατέκτησε) και εφτά συνολικά. Φέτος, μετράει ήδη τέσσερις στη La Liga και οκτώ στο σύνολο.

Μετά το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο, οι Μαδριλένοι αποχαιρέτησαν ουσιαστικά ΚΑΙ το πρωτάθλημα, αφού μετά την εντός έδρας ήττα από την εξαιρετική Λεβάντε (1-2), έμειναν στο -7 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο (με δύο ματς περισσότερα!) και, αν Ροχιμπλάνκος και Μπαρτσελόνα νικήσουν την Κυριακή (31/01), η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε θα βρεθεί στο +10 (με ματς λιγότερο) και αυτή του (απόντα εκ νέου λόγω κορονοϊού) Ζινεντίν Ζιντάν στην τρίτη θέση, έστω και ισόβαθμη με την Μπάρτσα.

Ο αγώνας, πάντως, ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την Βασίλισσα, αφού μόλις στο όγδοο λεπτό, ο Έντερ Μιλιτάο πρωταγωνίστησε στην πιο γρήγορη αποβολή της Ρεάλ για παίκτη μη τερματοφύλακα στο πρωτάθλημα, ύστερα από φάουλ (;) από πίσω στον Σέρχιο Λεόν, σε μια κόκκινη που δόθηκε στον Βραζιλιάνο αμυντικό (αντικαταστάτης του τραυματία Σέρχιο Ράμος) μέσω VAR.

Παρά το γεγονός ότι έμειναν με δέκα, οι Μαδριλένοι κατάφεραν να προηγηθούν σχεδόν αμέσως μετά (13′), όταν ο Τόνι Κρόος εκμεταλλεύτηκε την (μόνιμα) προωθημένη άμυνα της Λεβάντε, για να βγάλει μόνο του τον Μάρκο Ασένσιο ο οποίος, αφού έτρεξε μόνος του 60 μέτρα, πλάσαρε εύστοχα τον Αϊτόρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X