«Λιβάγια για αντί-Μπακασέτας στην Αλάνιασπορ!»

«Λιβάγια για αντί-Μπακασέτας στην Αλάνιασπορ!»
Photo Credits: INTIME

Η μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα έδωσε στην Αλάνιασπορ την δυνατότητα να προσεγγίσει τον Μάρκο Λιβάγια, σύμφωνα με τους Τούρκους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο δημοσίευμα από την Τουρκία για τον Μάρκο Λιβάγια!

Το τουρκικό «futbolarena», συνδέει την μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα από την Αλάνιασπορ στην Τράμπζονσπορ αντί ενός ποσού κοντά στα 3 εκατ. ευρώ με τον Μάρκο Λιβάγια και την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η Αλάνιασπορ που αποχαιρέτησε τον Μπακασέτα συνδέεται με τον Μάρκο Λιβάγια τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου. Μετά την αποχώρηση του Ελληνα επιθετικού, το κλαμπ αναζητά τον αντικαταστάτη του και ο Λιβάγια είναι ο κορυφαίος υποψήφιος. Οι διαπραγματεύσεις μάλιστα είναι σε εξέλιξη ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Αλάνιασπορ», ενώ στη συνέχεια, οι Τούρκοι κάνουν μια αναδρομή στην καριέρα του Κροάτη άσου.

Η Αλάνιασπορ μετά τη μεγάλη πώληση του Μπακασέτα έχει τα χρήματα για να κυνηγήσει τον Λιβάγια και σίγουρα ταιριάζει ως «αντί-Μπακασέτας» καθώς ο διεθνής άσος αγωνιζόταν ως δεύτερος επιθετικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X