Μπακασέτας: Στα ελληνικά το «αντίο» της Αλάνιασπορ (ΦΩΤΟ)

Μπακασέτας: Πρόταση 2,5 εκατ.ευρώ από την Φενέρ!
Photo Credits: INTIME

Στα ελληνικά αποχαιρέτισε τον Τάσο Μπακασέτα η Αλάνιασπορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Τάσο Μπακασέτα, αποχαιρέτησε στα ελληνικά η τουρκική Αλάνιασπορ.

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει προκειμένου ο Τάσος Μπακασέτας να ντυθεί στα χρώματα της Τράμπζονσπορ. Η ομάδα της Τραπεζούντας χρειάστηκε να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Αλάνιασπορ, ενώ στη συμφωνία των δύο πλευρών έχουν συμπεριληφθεί και μπόνους στόχων και συμμετοχών ύψους 500.000 ευρώ.

Ετσι, ο Μπακασέτας μετά από συνολικά 65 εμφανίσεις, 21 τέρματα και 12 ασίστ με τη φανέλα της Αλάνιασπορ, αλλάζει ποδοσφαιρική «στέγη».

Η πρώην πλέον ομάδα του, Αλάνιασπορ, αποχαιρέτησε με ένα ιδιαίτερο μήνυμα στα τουρκικά αλλά και στα ελληνικά, τον 27χρονο άσο στα social media και τον ευχαρίστησε για την συνεισφορά του στον σύλλογο.

«Από την πρώτη ημέρα που ήλθες στην ομάδας με την προσωπικότητα αλλά και την αθλητική σου συμπεριφορά έκανες όλους εμάς να σε εκτιμήσουμε βαθιά! Ευχόμαστε τα καλύτερα για την καριέρα σου στο μέλλον. Σε ευχαριστούμε Μπάκα», αναφέρει το χαρακτηριστικό μήνυμα της ομάδας στο Twitter.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X