«Ο Ολιβέιρα είναι πιο πιθανό να μείνει και του χρόνου στην ΑΕΚ από το να φύγει»

«Ο Ολιβέιρα είναι πιο πιθανό να μείνει και του χρόνου στην ΑΕΚ από το να φύγει»
Photo Credits: INTIME

Οι Γάλλοι εξηγούν τους λόγους που δεν προχώρησε η μεταγραφή του Νέλσον Ολιβέιρα από την ΑΕΚ στην Ναντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Νέλσον Ολιβέιρα από την ΑΕΚ θέλησε να πάρει η Ναντ, όμως η μεταγραφή του δεν προχώρησε.

Η Ναντ έκανε πρόταση για τον Ολιβεϊρα και το μάθατε πρώτοι από το enwsi.gr. Η μεταγραφή όμως δεν έγινε και γαλλική ιστοσελίδα εξήγησε τους – κατά την άποψή της- λόγους:

«Η Ναντ δοκίμασε την τύχη της να καλωσορίσει τον πρώην επιθετικό της Ρεν, Νέλσον Ολιβεϊρα.   Ένα περίπλοκο θέμα.  Εγινε αντικείμενο συγκεκριμένης πρότασης από τα «καναρίνια» ύψους 500.000 ευρώ.  Η ΑΕΚ όμως δεν σχεδιάζει να τον πουλήσει αυτό το χειμώνα. Αλλά εκτός από το ότι δεν είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα της Ναντ, υπάρχουν άλλα δύο προβλήματα.  Το πρώτο είναι ότι η ΑΕΚ Αθηνών έχει ήδη προγραμματίσει την αποχώρηση ενός σκόρερ, του Μάρκο Λιβάγια, και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αφήσει να φύγει κι άλλος επιθετικός.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ΑΕΚ θα προσπαθούσε να επεκτείνει το συμβόλαιο του παίκτη, και ως εκ τούτου είναι περισσότερο πιθανό να μείνει και του χρόνου από το να φύγει ο Πορτογάλος επιθετικός», επεσήμανε η “butfootballclub”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X