Αυτό είναι το SMS για τις διαδηλώσεις (VIDEO)

Αυτό είναι το SMS για τις διαδηλώσεις (VIDEO)

Δείτε ποιον κωδικό πρέπει να στέλνετε για τις διαδηλώσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οποιος θέλει να πάει σε μία διαδήλωση μπορεί να στέλνει SMS στο 13033, δείτε ποιον κωδικό.

Τον κωδικό 6 μπορούν να πληκτρολογούν οι πολίτες προκειμένου να πάνε σε πορείες και διαδηλώσεις, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, στάλθηκε ένα έγγραφο ως εσωτερική διαταγή, προς όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας, το οποίο αναφέρει ότι οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν σε επιτρεπόμενες δημόσιες συναθροίσεις που είναι προγραμματισμένες για τις επόμενες ημέρες, μπορούν να κάνουν χρήση του κωδικού μετακίνησης με τον αριθμό 6.

Ουσιαστικά, ο κωδικός στο 13033 με τον αριθμό 6 που είναι για την άθληση και για βόλτα με το κατοικίδιο, από εδώ και πέρα δικαιολογεί και παρουσία του πολίτη σε διαδηλώσεις, σύμφωνα με το Star.

Αυτό έγινε για δυο λόγους:

Πρώτον, ενώ επιτρέπεται πια η συμμετοχή πολιτών σε δημόσιες συναθροίσεις έστω και στο όριο των 100 ατόμων, δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος κωδικός για να μπορεί ο πολίτης να μετακινηθεί και να πάει σε μια τέτοια συνάθροιση χωρίς να του επιβληθεί πρόστιμο.

Ο δεύτερος λόγος είναι το ίδιο το πρόστιμο, καθώς σε πάρα πολλούς διαδηλωτές τον τελευταίο καιρό έχει επιβληθεί το πρόστιμο των 300 ευρώ και υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες. Μάλιστα, όπως φαίνεται, θα «πέσουν» οι ενστάσεις «βροχή».

Δείτε αναλυτικά: 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X