Γιακουμάκης για το 0-13: «Ενιωθα ότι θα πεθάνω από τη στεναχώρια μου»

Γιακουμάκης: «Την τελευταία σεζόν στην ΑΕΚ έψαχνα μία διέξοδο -Ηθελα να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Γιώργος Γιακουμάκης για την βαριά ήττα από τον Αγιαξ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη έδωσε ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ και πρώτο σκόρερ της φετινής Eredivisie, Γιώργος Γιακουμάκης, όπου και αναφέρθηκε στην βαριά ήττα με 0-13 από τον Αγιαξ.

Πέρασαν τρεις μήνες από το «θεότρελο» 13-0, με το οποίο η Φένλο του Γιώργου Γιακουμάκη ηττήθηκε από τον Άγιαξ. Κι όμως, η μεγαλύτερη είδηση πια για αυτό το παιχνίδι είναι ότι… ο Έλληνας στράικερ δεν είχε καταφέρει να σκοράρει.

Το Νο1 «πιστόλι» της Eredivisie και Νο5 στην κούρσα για το «Χρυσό Παπούτσι» έσβησε γρήγορα τις αναμνήσεις του κοινού της ομάδας από εκείνο το «τρομακτικό» απόγευμα, σκοράροντας έκτοτε 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, ο ίδιος δυσκολεύεται ακόμη και τώρα να ξεχάσει τα αρνητικά συναισθήματα που του προκάλεσε εκείνη η ήττα.

Μιλώντας στο «Voetbal International», ο 26χρονος Έλληνας φορ περιέγραψε τον φόβο που αντιμετώπιζε τον πρώτο μήνα ακόμη και να πάει στο σούπερ-μάρκετ, αλλά και το αστείο περιστατικό με τα δύο μικρά παιδιά που τον κορόιδεψαν την πρώτη ημέρα που κατάφερε να βγει ξανά για περπάτημα. Παράλληλα, εστίασε στη διαφορά της νοοτροπίας συγκριτικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Δεν έχω ταπεινωθεί τόσο πολύ ποτέ στη ζωή μου. Το βράδυ ένιωθα ότι θα πεθάνω από τη στεναχώρια μου. Κοιμόμουν χάλια για μέρες. Κι ακόμα με πονάει.

Στην Ελλάδα κόντρα σε αδύναμο αντίπαλο, σταματάς μετά τα τέσσερα ή πέντε γκολ. Είναι θέμα σεβασμού. Εδώ η νοοτροπία είναι διαφορετική. Ακριβώς από σεβασμό συνεχίζουν οι ομάδες να σκοράρουν. Για αυτό δεν με εξέπληξε η συμπεριφορά του Άγιαξ. Αλλά θα ήθελα να μπορούσα να τους έχω σταματήσει νωρίτερα. Υπέφερα για έναν μήνα. Δεν τολμούσα να πάω στο σούπερ-μάρκετ, να βγω να περπατήσω. Την πρώτη φορά που βγήκα, δύο παιδιά μου φώναξαν ‘’13-0’’ και γελούσαν. Μετά, όμως, τους κοίταξα καλά-καλά και… το έβαλαν στα πόδια»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X