Μουρίνιο: «Ο Κέιν θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες»

Μουρίνιο: «Ο Κέιν θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάρι Κέιν τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ και ο Ζοσέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε ότι θα μείνει εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες.

Χωρίς τον Χάρι Κέιν θα κληθεί να ανταπεξέλθει η Τότεναμ το προσεχές διάστημα, μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε ο Άγγλος στράικερ στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Ο «killer» των Σπερς δέχθηκε δύο φορές χτύπημα στον αστράγαλο και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 46’ από τον Λαμέλα, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να επιβεβαιώνει την επομένη του αγώνα ότι δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για μερικές εβδομάδες. Ακόμη, πάντως, δεν έχει ανακοινωθεί το μέγεθος του τραυματισμού και το ακριβές διάστημα της αποθεραπείας.

«Έχει χτυπήσει και στους δύο αστραγάλους και λέει ότι αν πονούσε μόνο στο ένα πόδι, θα μπορούσε πιθανώς να παίξει. Αλλά και στους δύο, είναι αδύνατον, πονάει αρκετά και έχει πρησμένους και τους δύο αστραγάλους. Είναι ένα παιδί με πνεύμα αυτοθυσίας, μπορεί να παίξει κόντρα στον πόνο, αλλά ήταν δύσκολο για εκείνον. Φυσικά, θα απουσιάσει για μερικές εβδομάδες», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X