Μαυροειδής: «Στόχος μας και φέτος είναι το Final 8 του BCL»

Μαυροειδής: «Στόχος μας και φέτος είναι το Final 8 του BCL»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μαυροειδής αναφέρθηκε στην εμφατική νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ, την προσεχή αναμέτρηση με τη Λάρισα και το Final 8 του BCL.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Καλησπέρα σας,

Προερχόμαστε από μια εμφατική νίκη την περασμένη Τετάρτη αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση, παρά τις απουσίες που αντιμετωπίζουμε και ανεβάσαμε κι άλλο την ψυχολογία μας ενόψει της συνέχειας.

Για σαράντα λεπτά ήμασταν συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και δεν αφήσαμε ούτε λεπτό τον ΠΑΟΚ να σκεφτεί να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση.

Έχουμε όμως αφήσει πίσω μας αυτή την αναμέτρηση και έχουμε συγκεντρωθεί στην αυριανή εκτός έδρας με αντίπαλο τη Λάρισα. Πρόκειται για μια ομάδα που το ρόστερ της αποτελείται από πολύ καλούς και ποιοτικούς Αμερικανούς παίκτες, οι οποίοι είναι πολύ επικίνδυνοι.

Η Λάρισα είναι μια ομάδα που ψάχνει τις νίκες για να εξασφαλίσει τη σωτηρία της. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δώσουμε στον αντίπαλο το ελεύθερο να νιώσει άνετα και να κυνηγήσει τη νίκη.

Τέλος, θα ήθελα να πω δυο λόγια και για το Basketball Champions League. Στόχος της ομάδας κάθε χρόνο είναι να φτάνει στο Final 4 ή στo Final 8. Έχουμε εδραιώσει την παρουσία μας τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη με μια κατάκτηση ή με έναν Τελικό».

Αυτός είναι ο στόχος μας και φέτος να πάμε στο Final 8 και στη συνέχεια να δούμε τι πιθανότητες έχουμε για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Οπότε, δεν μας απασχολούν οι αντίπαλοι που θα κληρωθούμε, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι μόνο η κατάσταση στην οποία θα βρισκόμαστε εκείνη τη στιγμή.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X