Αποχωρεί από την Μαρσέιγ ο Βίλας-Μπόας

Αποχωρεί από την Μαρσέιγ ο Βίλας-Μπόας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιο του δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με την Μαρσέιγ.

Το τέλος της θητείας του στην Μαρσέιγ το προσεχές καλοκαίρι προσδιόρισε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας σε συνέντευξη τύπου. Ερωτηθείς για το μέλλον του στην ομάδα της Μασσαλίας, ο Πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε ότι θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι, δίνοντας μηδαμινές πιθανότητες ανανέωσης της συνεργασίας του με τον γαλλικό σύλλογο: «Με την θέση που βρισκόμαστε και τις εμφανίσεις που κάνουμε όλη την σεζόν είναι πολύ λογικό να φύγω το καλοκαίρι, άσχετα με το τι μπορεί να λέει η διοίκηση. Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει θέμα ανανέωσης. Είναι ένα μονοπάτι που έχουμε συμφωνήσει να βαδίσουμε με την διοίκηση. Δεν υπάρχει θέμα ανανέωσης. Η επόμενη σεζόν θα ξεκινήσει από το μηδέν για την Μαρσέιγ, θα υπάρξει ολοκληρωτική κάθαρση, επομένως δεν υπάρχει θέμα παραμονής μου εδώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X