Νταντσένκο: Οριστική συμφωνία με την ΑΕΚ -Ερχεται στην Ελλάδα

Νταντσένκο: Οριστική συμφωνία με την ΑΕΚ -Ερχεται στην Ελλάδα
Photo Credits: INTIME

Ο γόρδιος δεσμός για τον Ολεγκ Νταντσένκο λύθηκε και έρχεται στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ερχεται στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Ολεγκ Νταντσένκο!

Η Ενωση κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που μπήκαν στον δρόμο της και ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Ουκρανού ποδοσφαιριστή που έρχεται για να ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας του Δικεφάλου.

Η ΑΕΚ από χθες το πρωί ξεκίνησε εκ νέου διαπραγματεύσεις με την Ρούμπιν Καζάν για την αγορά του 26χρονου αμυντικού και αργά χθες το βράδυ η ομάδα του Καζάν συμφώνησε με την UFA για την διακοπή του δανεισμού του. Οι κιτρινόμαυροι δεν εγκατέλειψαν ποτέ την περίπτωση του Νταντσένκο και συνέχισαν να δουλεύουν ώστε να βρεθεί η φόρμουλα για την απόκτησή του.

Πλέον η διαδικασία είναι πολύ προχωρημένη και έχει αρχίσει ήδη η ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ των δύο ομάδων για την ολοκλήρωση και του τυπικού μέρους της μεταγραφής του Νταντσένκο στην ΑΕΚ. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ακόμα και σήμερα το πρωί η UFA ανάγκασε τον Ουκρανό άσο να προπονηθεί μέχρι να ξεκαθαρίσει «τελειώσει» η μεταγραφή του και στη συνέχεια άναψαν το «πράσινο φως» για την αποχώρησή του.

Νωρίτερα, ο Ρώσος ρεπόρτερ Ιβάν Κάρποφ, ανέφερε ότι ο Νταντσένκο έφυγε ήδη από την Τουρκία, εκεί όπου κάνει προετοιμασία η Ούφα και έχει ξεκινήσει το ταξίδι του για Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X