Λιβάγια: Μπαράζ φημών για Μπεσίκτας και Τράμπζονσπορ

Λιβάγια: Μπαράζ φημών για Μπεσίκτας και Τράμπζονσπορ
Photo Credits: INTIME

Το όνομα του Μάρκο Λιβάγια βρίσκεται στη λίστα πολλών ομάδων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σίριαλ για το μέλλον του Μάρκο Λιβάγια συνεχίζεται.

Μπορεί ο Κροάτης ουσιαστικά να είναι παρελθόν για την ΑΕΚ αφού δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την «Ενωση» παραμένει όμως στο ρόστερ της ομάδας. Διάθεση τόσο της ΑΕΚ όσο και του παίκτη είναι να βρεθεί αυτές τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών ομάδα που θα δώσει χρήματα στην ΑΕΚ και θα συμφωνήσει με τον Λιβάγια να τον πάρει τώρα στην δύναμη της. Έχουν ακουστεί πολλές ομάδες να ενδιαφέρονται για αυτόν.

Ο περισσότερος θόρυβος προκύπτει από την Τουρκία εδώ και μήνες. Κυρίως από την Τραπεζούντα με τα δημοσιεύματα απανωτά. Ένα ακόμα από την Ισπανία (todofichajes) αναφέρει ότι υπάρχει ήδη προσύμφωνο του Λιβάγια με την ομάδα της Τραπεζούντας για τον ερχόμενο Ιούνιο. Εδώ και λίγες ώρες όμως έχει προκύψει και ενδιαφέρον της Μπεσίκτας σύμφωνα πάντα με τα όσα κυκλοφορούν στην Τουρκία.

Πήγες από την Πόλη αναφέρουν ότι ο Λιβάγια μπορεί να πάει την Κυριακή κιόλας τελευταία μέρα των μεταγραφών στην Βασιλεύουσα για να υπογράψει στην Μπεσίκτας. Όλ’ αυτά βέβαια είναι μάλλον αμφισβητήσιμα ειδικότερα για το θέμα της Μπεσίκτας. Η Σεντ Ετιέν η οποία επίσης ενδιαφέρθηκε τελικά έκανε πίσω αφού και τις απαιτήσεις της ΑΕΚ δεν μπορεί να καλύψει και προτιμά να κινηθεί για άλλο παίκτη που να καλύπτει τα θέλω του τεχνικού της Κλοντ Πιέλ.

Για την ώρα ο Λιβάγια παραμένει στην ΑΕΚ και είναι άγνωστο το πως θα συνεχίσει. Αν δηλαδή θα πάει στην… εξέδρα ή θα συνεχίζει να υπολογίζεται ως ενεργό μέλος από τον Μανόλο Χιμένεθ για το υπόλοιπο τη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X