Λιβάγια: Ζήτησε 3 εκατ. από ομάδες της Ασίας

Λιβάγια: Ζήτησε 3 εκατ. από ομάδες της Ασίας
Photo Credits: INTIME

Ο Μάρκο Λιβάγια ψάχτηκε σε Κατάρ, Σαουδική Αραβία και Κίνα, ζητώντας συμβόλαιο 5πλασιο απ' αυτό που έπαιρνε στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο Λιβάγια αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την ΑΕΚ.

Ο Κροάτης ψάχτηκε για συμβόλαιο «μαμούθ» από ομάδες του Κατάρ, της Σαουδικής Αραβίας και της Κίνας, όμως καμία ομάδα δεν του προσέφερε τα χρήματα τα οποία ζητούσε, δηλαδή… 3 εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΣΠΟΡ ΦΜ, ο Μάρκο Λιβάγια ψάχτηκε και μάλιστα πολύ για να βρει μια πρόταση που θα του έφερνε σχεδόν… πενταπλάσια έσοδα από αυτά που είχε μέχρι τώρα στην ΑΕΚ!

Ο Κροάτης και ο ατζέντης του ψάχτηκαν πολύ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αλλά και σε αυτή του Ιανουαρίου στην Ασία και… στοχευμένα σε κάποιες χώρες οι οποίες μοιράζουν τα χρήματα με το τσουβάλι.

Έγινε προσέγγιση σε ομάδες στο Κατάρ και στη Σαουδική Αραβία, ενώ υπήρξε και… ψακτική στην Κίνα. Ενδιαφερόμενοι υπήρξαν αρκετοί, αλλά όχι για πολύ ώρα. Αφού οι απαιτήσεις του Κροάτη φορ ήταν πολύ μεγάλες και άγγιζαν τα 3 εκατ. ευρώ! Ο Λιβάγια έψαξε να βρει ένα συμβόλαιο… ζωής, να πενταπλασιάσει σχεδόν τα χρήματα που έπαιρνε στην ΑΕΚ αλλά δεν κατάφερε να βρει καμία ομάδα που θα τον ικανοποιούσε.

Κάπως έτσι, το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων ατόνισε γρήγορα, όπως είχε συμβεί και με τουρκικούς συλλόγους νωρίτερα που ζητούσε 2 με 2,2 εκατ. ευρώ και δεν ήταν δυνατό να ικανοποιηθεί οικονομικά. Παραμένει άγνωστο εάν ο ίδιος, ο ατζέντης του ή και κάποιος… μεσάζοντας θα βρει κάτι στην Ασία τις ερχόμενες ημέρες, αν ο Λιβάγια θα αποχωρήσει για εκεί και αν η ΑΕΚ λάβει ένα ποσό που θα την ικανοποιήσει.

Για το Κατάρ δεν έχει μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη, αφού η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε τρεις ημέρες. Αλλά στην Σαουδική Αραβία η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 7 Φεβρουαρίου και στην Κίνα στις 26 του ίδιου μήνα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X