ΑΕΚ: Κάκωση ο Τσιντώτας

ΑΕΚ: Κάκωση ο Τσιντώτας
Photo Credits: INTIME

Κάκωση έχει υποστεί ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Παναγιώτης Τσιντώτας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Παναγιώτης Τσιντώτας έχει υποστεί κάκωση.

Στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Παναγιώτης Τσιντώτας, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάκωση δεξιού ισχίου και θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα αποθεραπείας τις επόμενες ημέρες.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ είχε κάποιες ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες και για λίγες ημέρες θα ακολουθήσεις συντηρητικό πρόγραμμα, από την εξέλιξη του προγράμματος θα φανεί το πότε θα μπει κανονικά.

Οπως γίνεται κατανοητό δεν θα είναι πιθανότατα στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το κυριακάτικο (15:00) ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του enwsi.gr η ΑΕΚ είναι πιθανό να αποκτήσει μέσα στις επόμενες ημέρες τερματοφύλακα με το όνομα του Μίκαελ Βέριπς της Σέφιλντ να παίζει δυνατά.

Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 12.00 και ο Χιμένεθ αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι στην Κρήτη με τον ΟΦΗ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X