Τεχνικός διευθυντής Φένλο: «Υπάρχει ενδιαφέρον για Γιακουμάκη αλλά όχι κάποια πρόταση που να μας ενδιαφέρει»

Γιακουμάκης: 9ος σκόρερ σε όλη την Ευρώπη!
Photo Credits: INTIME

Οσα αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της Φένλο για τον Γιώργο Γιακουμάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός διευθυντής της Φένλο, Σταν Φαλκς, υποστήριξε πως ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Γιώργο Γιακουμάκης, θα μείνει πιθανότατα στην ολλανδική ομάδα τουλάχιστον έως και το καλοκαίρι.

Την άποψη ότι ο Γιώργος Γιακουμάκης θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν με τη Φένλο εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας, Σταν Φαλκς.

Ο 26χρονος Έλληνας επιθετικός, που έχει ήδη σημειώσει 20 γκολ στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν, έχει περιθώριο να μετακινηθεί έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, οπότε ολοκληρώνεται η  χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

«Υπάρχουν αυξανόμενες πιθανότητες ο  Γιακουμάκης να μείνει μαζί μας. Και ελπίζω επίσης ότι θα παραμείνει», δήλωσε ο Φαλκς στην De Telegraaf.

«Υπάρχει σίγουρα ενδιαφέρον γι αυτόν, αλλά θα πρέπει να είναι μια πρόταση που να ενδιαφέρει και τον παίκτη και εμάς.

Μέχρι τώρα, τίποτα δεν υπάρχει που να μας ενδιαφέρει και τους δύο. Ο Γιακουμάκης είναι ρεαλιστής, γνωρίζει επίσης ότι υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι θα υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες επιλογές γι’ αυτόν το καλοκαίρι», πρόσθεσε.

Ο Γιακουμάκης έφτασε στη Φένλο το περασμένο καλοκαίρι από την ΑΕΚ και υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια

«Κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι θα σκοράρει τόσο πολύ. Εάν βασίζατε τις προβλέψεις καθαρά στα στατιστικά του, δεν θα καταφέρναμε να το μαντέψουμε. Αλλά κοιτάμε και άλλα πράγματα. Ψάχναμε έναν επιθετικό που ήθελε να σηκώσει τα μανίκια και να παίξει για την ομάδα. Είδαμε αυτά τα χαρακτηριστικά στον Γιακουμάκη» κατέληξε ο Φαλκς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X