Επιλογές από Τουρκία και Ισπανία

Επιλογές από Τουρκία και Ισπανία

Δυάδα από το Stoiximaview...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά στοιχήματος από το stoiximaview.gr, για το σημερινό μας δελτίο στο στοίχημα, με αγώνες από Τουρκία και Ισπανία.

Γκαζιαντέπ-Γαλατασαράι (18.00): Δύσκολη έξοδος στο Αντέπ για την Γαλατασαράι. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ θέλει να συνεχίσει το σερί νικών και να φτάσει τις τρεις, ώστε πλησιάσει την κορυφή (-5). Είναι σε καλή κατάσταση. Βγάζει σταθερότητα το τελευταίο διάστημα και αυτό είναι ίσως το πιο δυνατό της χαρτία σε μια κούρσα που τα λάθη κοστίζουν. Το ζητούμενο είναι να αυξήσει τα ποσοστά επιτυχίας της και μακριά από την έδρα της καθώς έχει μόλις δύο νίκες στα πέντε τελευταία.

Γκαζιαντέπ-Γαλατασαράι (18.00): Από την άλλη πλευρά η Γκαζιαντέπ δεν είναι εύκολος αντίπαλος, ωστόσο, για καλή της τύχη η Γαλατά την πετυχαίνει σε κακό φεγγάρι. Μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα βρίσκεται σε παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος με μόλις μία νίκη στα τελευταία παιχνίδια (1-1-3). Καταφέρνει ωστόσο να διατηρείται στην 4η θέση χάρη στην εκπληκτική της έδρα, όπου είναι αήττητη φέτος. Μάλιστα, στα τελευταία πέντε έχει τέσσερις σερί νίκες, ενώ έκλεισε με το “Χ” κόντρα στη Χατάισπορ, η οποία ισοφάρισε στο 90φεύγα! Βάσει των επιδόσεων και των δύο ομάδων, θεωρώ πως δεν αξίζει να δοκιμάσουμε να σπάσουμε το αήττητο των γηπεδούχων στο μικρό 1.94. Προτιμότερο το σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ στο 2.00.

Σαραγόσα-Πονφεραντίνα (22.00): Μπερδεμένη κατάσταση στο “Ρομαρέδα”. Η Σαραγόσα προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό, ωστόσο, δείχνει να βρίσκεται σε μια κατάσταση απόγνωσης. Μηδενική ψυχραιμία σε κρίσιμα σημεία. Βγάζει ποιότητα, έχει λύσεις, αλλά υπάρχουν και οι στιγμές που… πετάει αετό! Στην έδρα της έχει χτίσει ένα σημαντικό σερί τριών νικών με δύο “ξερά” 1-0 κι ένα “στεγνό καθάρισμα” 2-0 κόντρα στη Λογρονές.

Σαραγόσα-Πονφεραντίνα (22.00): Τώρα θα υποδεχτεί την Πονφεραντίνα που είναι άλλο φρούτο. Θέλει να πλασαριστεί στην 6άδα ωστόσο βιάζεται. Εν τέλει η προχειρότητα την οδηγεί σε τρελά ματς, που αναδεικνύει την ποιότητά της μεσοεπιθετικά αλλά και τα προβλήματά της πίσω. Εφόσον είναι η καλύτερη ομάδα στο σετ, θα βασιστώ στον ρυθμό της. Με την Σαραγόσα να είναι σταθερή στην έδρα της πιστεύω πως τα γκολ έχουν λογική. Πάμε στοίχημα με το τραβηγμένο από τα… μαλλιά GG & Over 2.5 στο προκλητικότατο 2.80.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X