«H Λέχια Γκντανσκ θέλει 1,5 εκατ. για Φίλα»

«H Λέχια Γκντανσκ θέλει 1,5 εκατ. για Φίλα»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ εξετάσει τον Κάρολ Φίλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενας από τους παίκτες που εξετάζει η ΑΕΚ για τη θέση του δεξιού μπακ είναι ο Κάρολ Φίλα.

Οπως σας ανάφερε το enwsi.gr οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να φέρουν άμεσα δεξί μπακ και ο 22χρονος παίκτης της πολωνικής Λέχια Γκντανσκ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζονται γι’ αυτή τη θέση.

Το «sportowefakty.wp.pl» επιβεβαιώνει με δημοσίευμα του τις αρχικές πληροφορίες που ήθελαν την ΑΕΚ να έκανε πρόταση για δανεισμό του παίκτη, πρόταση που απορρίφθηκε, ενώ τονίζει πως η Λέχια ζητάει ένα ποσό κοντά στο 1-1,5 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσει, επιβεβαιώνοντας έτσι και τ’ ότι οι Πολωνοί δεν πουλούν φθηνά τους παίκτες τους.

Το ποσό το επιβεβαιώνει και ο δημοσιογράφος Τomasz Włodarczyk, ο οποίος τονίζει πως εάν η ΑΕΚ προσφέρει ένα ποσό παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ τότε πιθανότατα θα μπορέσει να τον αποκτήσει. Ενώ αποκαλύπτει πως υπάρχει πρόταση για τον παίκτη (κοντά στο 1 εκατ.) και από ομάδα του Βελγίου.

Οσα γράφει το δημοσίευμα για τον Φίλα

«Η ΑΕΚ ψάχνει δεξί μπακ και σύμφωνα με ελληνικά ΜΜΕ θέλει να αποκτήσει τον Κάρολ Φίλα από την Λέχια Γκντανσκ. Η απόκτηση δεξιού μπακ είναι προτεραιότητα για την ελληνική ομάδα και το τελευταίο 24ωρο οι συνομιλίες μεταξύ των δύο ομάδων είναι δυναμικές.

Σύμφωνα με τους Έλληνες η ΑΕΚ ήθελε αρχικά να δανειστεί τον Φίλα, όμως η προσφορά απορρίφθηκε αμέσως.

Το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει η ΑΕΚ στην Λέχια δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως, όμως αυτό δεν θα είναι μικρό, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι 1-1,5 εκατ. ευρώ. Οι λόγοι είναι πως η Λέχια έχει συμβόλαιο με τον Φίλα έως τον Δεκέμβριο του 2022 και πως ο παίκτης είναι μόλις 22 ετών και διαρκώς βελτιώνεται».

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X