Ζέσους: Θετικός στον κορωνοϊό

Ζέσους: Θετικός στον κορωνοϊό
Photo Credits: INTIME

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ζόρζε Ζέσους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζέσους, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας του.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός είχε επτά αρνητικά τεστ, αλλά μια νέα εξέταση έδειξε θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ζεσούς θα είναι απομονωμένος για τις επόμενες μέρες και, ως εκ τούτου, δεν θα βρίσκεται στον πάγκο, στο ντέρμπι εναντίον της Σπόρτινγκ, την επόμενη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση της Μπενφίκα:

«Η Μπενφίκα ενημερώνει ότι ο Ζόρζε Ζέσους έχει κλινική εικόνα αναπνευστικής λοίμωξης που προκαλείται από το SARS-CoV-2.

Παρόλο που τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο προπονητής είχε επτά αρνητικές εξετάσεις, συμπληρωματικές διαγνωστικές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Νοσοκομείο da Luz έδειξαν μια τυπική συμπεριφορά λοίμωξης που προκλήθηκε από το νέο κορωνοϊό.

την περίπτωση άτυπου περιστατικού, υπάρχουν ενδείξεις παρόμοιων καταστάσεων στις οποίες, παρά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, ο ιός ανιχνεύεται μόνο μετά από λίγες ημέρες, με την πρόοδο της αναπνευστικής λοίμωξης και την επιδείνωση της με συμπτώματα.

Ο Ζόρζε Ζέσους θα απομονωθεί τις επόμενες μέρες, με το ιατρικό προσωπικό της Μπενφίκα να παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας του, η οποία είναι σταθερή. Η Μπενφίκα προσφέρει κάθε βοήθεια στον προπονητή της και ζητά τον σεβασμό της ιδιωτικής ζωής του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X