Ινσούα: Η ΑΕΚ προχωρά για άμεση αποχώρηση αλλά είναι δύσκολο

Ινσούα: Η ΑΕΚ προχωρά για άμεση αποχώρηση αλλά είναι δύσκολο
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να «τελειώσει» άμεσα τον Εμάνουελ Ινσούα, όμως υπάρχουν «αγκάθια»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ υπάρχει δυσαρέσκεια με τις εμφανίσεις του Εμάνουελ Ινσούα, με το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και το ανόητο πέναλτι που παραχώρησε να είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Χθες (Πέμπτη) υπήρξε συζήτηση μεταξύ των ανθρώπων της ΑΕΚ και του παίκτη, μία συνάντηση που αφορούσε τις κακές εμφανίσεις του Ινσούα το τελευταίο διάστημα.

Η Ενωση ψάχνει τρόπο για να υπάρξει διαζύγιο, όμως αυτό είναι δύσκολο, καθώς ο Αργεντινός έχει κλειστό τριετές συμβόλαιο 400.000 ευρώ τον χρόνο και έχουμε 29 Ιανουαρίου, κάτι που κάνει αρκετά δύσκολο το να βρεθεί ομάδα.

Μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν προσπάθεια για να βρεθεί ομάδα ώστε να δοθεί -πιθανότατα ως δανεικός- ο παίκτης, καθώς εκτός των άλλων επιστρέφει και ο Μάριο Μιτάι από τον τραυματισμό του.

Η επιστροφή του Μιτάι βγάλει ουσιαστικά εκτός αποστολής τον Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος είναι αρκετά δύσκολο να φορέσει ξανά την φανέλα με τον Δικέφαλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X