Επιβεβαίωση enwsi.gr: Επαφές και με Βαγιαννίδη!

Επιβεβαίωση enwsi.gr: Επαφές και με Βαγιαννίδη!
Photo Credits: INTIME

Και τον Γιώργο Βαγιαννίδη εξετάζει η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει δεξί μπακ για να κλείσει την τρύπα που υπάρχει στο ρόστερ της, ένας από τους παίκτες που εξετάζει είναι και ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Όλα δείχνουν ότι σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» θα κλείσουν τον εκλεκτό, με το όνομα του Βαγιαννίδη να «παίζει» πλέον πολύ δυνατά.

Σύμφωνα με την «ΩΡΑ», την Πέμπτη (28/1) υπήρξαν επαφές με τον νεαρό πρώην μπακ του Παναθηναϊκού, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στην Ίντερ. Μετά τις υπογραφές ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στην Σεντ Τρούιντεν, στην οποία όμως δεν κατάφερε να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Εναν παίκτη που, όπως σας αποκάλυψε το enwsi.gr, μετά το ναυάγιο με τον Ολέγκ Νταντσένκο, προτάθηκε στην ΑΕΚ μαζί με έναν ακόμα στόχο. Αμφότερες αυτές οι περιπτώσεις εξετάζονται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί σήμερα.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και η περίπτωση του Στεφάν Ριστόφσκι, με την ΑΕΚ να θέλει να τον παίκτη μόνο στην περίπτωση που μπει για το καλοκαίρι μια οψιόν αγοράς, που θα την επιτρέψει να τον αγοράσει.

Αλλά και του Κάρολ Φίλα της πολωνικής Λέχια Ντανσκ, έναν παίκτη που η ΑΕΚ θα πρέπει να τον αγοράσει εάν τον θέλει στο ρόστερ της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X