Τότεναμ - Λίβερπουλ 1-3: Ποιος να ξεγράψει την πρωταθλήτρια; (VIDEO)

Τότεναμ - Λίβερπουλ 1-3: Ποιος να ξεγράψει την πρωταθλήτρια; (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το θηρίο ξύπνησε. Η Λίβερπουλ έγινε η ομαδάρα των τελευταίων ετών, με επιβλητική εμφάνιση πέρασε από το Λονδίνο σε βάρος της Τότεναμ (1-3) και πήγε στο -4 από την κορυφή με ματς περισσότερο.

Οι Reds είχαν ξεχάσει πως είναι να σκοράρουν στην. Premier League και το θυμήθηκαν πολύ έντονα στο γήπεδο της Τότεναμ, κόντρα στην οποία επικράτησαν πειστικά. Η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ στάθηκε τυχερή στο 3’, η Τότεναμ άτυχη με τον τραυματισμό του Κέιν και κάπως έτσι οι πρωταθλητές κράτησαν τη μεγάλη νίκη που δίνει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση. Οι Μέρσεϊσαϊντερς πήγαν στο -4 από την πρωτοπόρο, Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει όμως ένα ματς λιγότερο.

Oι Reds πήραν το προβάδισμα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Μανέ κατέβασε μακρινή μπαλιά στα αριστερά και αφού συνέκλινε, έδωσε στο τέλειο timing σε κενό τέρμα στον Φιρμίνο που σκόραρε ξανά στην έδρα των Spurs (0-1).  Στο 46’ ο Σαλάχ πλάσαρε άουτ από ιδανική θέση, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Αλεξάντερ-Αρνολντ με δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-2. Η αντίδραση της Τότεναμ ήταν άμεση καθώς στο 49’ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής ο Χόιμπιεργκ μείωσε σε 1-2, όμως το γκολ δεν επηρέασε την ομάδα του Κλοπ, η οποία συνέχισε να πιέζει μπροστά και αφού στο 57’ η γκολάρα του Σαλάχ ακυρώθηκε για χέρι του Φιρμίνο στο build-up, στο 65’ το 1-3 έγινε και μέτρησε. Ο Αλεξάντερ-Αρνολντ έκανε τη σέντρα, ο Ρόντον κακή εκτίμηση της φάσης και ο Μανέ με βολέ με το αριστερό εκτέλεσε τον ανήμπορο, Γιορίς. Ο ρυθμός έπεσε στο φινάλε, τίποτα δεν άλλαξε, φάση δεν υπήρξε και οι Reds κράτησαν τη μεγάλη νίκη.

Τότεναμ (Ζοσέ Μουρίνιο): Γιορίς, Οριέ (46’ Γουίνκς), Ντόχερτι, Ντέιβις, Ρόντον, Χόιμπιεργκ, Ντάιερ, Ντομπελέ, Μπέργκβαϊν (81’ Μπέιλ), Σον, Κέιν (46’ Λαμέλα).

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Αλισον, Μάτιπ (46’ Νατ Φίλιπς), Χέντερσον, Ρόμπερτσον, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Τιάγκο (78’ Τζόουνς), Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X