ΑΕΚ: Τελειώνει με δεξί μπακ άμεσα!

ΑΕΚ: Μέχρι την Κυριακή το βράδυ μπορεί να κάνει μεταγραφές
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ φορτσάρει για να φέρει άμεσα δεξί μπακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φουλάρει και σκοπεύει να τελειώσει άμεσα την υπόθεση απόκτησης δεξιού μπακ!

Μετά την περίπτωση του Ολεγκ Νταντσένκο, η οποία χάλασε την τελευταία στιγμή για την Ενωση, ο Δικέφαλος αναζητεί τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών τον παίκτη που θα δώσει ποιότητα και έξτρα λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνάς της.

Οσον αφορά στον Στεφάν Ριστόφσκι, η ΑΕΚ επέλεξε να μην προχωρήσει την περίπτωσή του καθώς δεν ήθελε να κάνει «μπάλωμα» με έναν δανεισμό ως το καλοκαίρι. Οι κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να είχαν κλείσει τον Σκοπανό μπακ με μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ, όμως προτίμησαν να προχωρήσουν άλλες πιο μόνιμες λύσεις και για αυτό δεν έγινε ποτέ πρόταση για δανεισμό στους Πορτογάλους για τον Ριστόφσκι.

Η ΑΕΚ κινείται πλέον για την αγορά δεξιού οπισθοφύλακα και έχει κάποιες προχωρημένες περιπτώσεις, οι επαφές με τις οποίες θα κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες με στόχο το σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ να ενισχυθεί στο δεξί άκρο της άμυνας μέχρι την Κυριακή που κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ακόμα και σήμερα μέχρι αργά, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ ήταν στα γραφεία του Αμαρουσίου δουλεύοντας τις ανοικτές υποθέσεις της Ενωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X