Η ΑΕΚ θέλει τον Φίλα!

Η ΑΕΚ θέλει τον Φίλα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ εξετάσει την περίπτωση του Κάρολ Φίλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση δεξιού μπακ!

Μετά το κάζο με τον Ολεγκ Νταντσένκο, η περίπτωση του οποίου χάλασε την τελευταία στιγμή για την Ενωση, ο Δικέφαλος αναζητεί τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών τον παίκτη που θα δώσει ποιότητα στο δεξί άκρο της άμυνάς της.

Ένας από τους παίκτες που εξετάζονται είναι σύμφωνα με το Sportime ο Κάρολ Φίλα. Πρόκειται για τον 22χρονο δεξιό μπακ της Λέχια Ντανσκ της Πολωνίας που είναι στην 8η θέση του πρωταθλήματος. Εχει ύψος 1,80 και το συμβόλαιο με την ομάδα του τελειώνει το 2022 με οψιόν για ανανέωσε ακόμα δύο χρόνων από την ομάδα του.

Αγωνίζεται συνεχώς βασικός και στα περισσότερα παιχνίδι είναι αναντικατάστατος έχοντας 15 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας ένα γκολ και δύο ασίστ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Παναγιώτης Κονέ είναι σε επαφές με τους ανθρώπους του πολωνικού κλαμπ προκειμένου να αποκτηθεί ο Φίλα.

Αρχικά, υπήρξε κάποια νύξη από την ΑΕΚ για δανεισμό με οψιόν αγοράς. Παρόλα αυτά, εγκαταλείφθηκε γρήγορα αυτό το σενάριο μια και οι Πολωνοί δεν το συζητούσαν.

Από εκεί και πέρα, όμως, στην ΑΕΚ θεωρούν πως ο 22χρονος Πολωνός φουλ μπακ είναι ο παίκτης που μπορεί να εξελιχθεί. Για αυτό και φαίνεται η υπόθεση να μην έχει εγκαταλειφθεί.

Και πως ΑΕΚ και Λέγκια Γκντανσκ συζητούν για την απόκτηση του Φίλα με μεταγραφή.

Ο 23χρονος άσος έχει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2022 ενώ η ομάδα του φαίνεται να έχει οψιόν ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως γενικά οι πολωνικές ομάδες δεν πουλάνε με τις χαμηλότερες των τιμών μια και έχει παρατηρηθεί να προχωρούν σε overvalue των ποδοσφαιριστών τους.

Εκτός αυτού, η Λέγκια Γκντανσκ θεωρείται από τις ομάδες που δεν έχουν οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα, γνώστες της πολωνικής αγοράς αναφέρουν πως μετά τη Λέγκια Βαρσοβίας είναι ίσως, η ομάδα με τα καλύτερα οικονομικά στοιχεία.

Ποιος είναι ο Φίλα

Ο Φίλα θεωρείται από τα καλά περιουσιακά στοιχεία της Γκντανσκ μια και ήδη μετράει φέτος 13 παιχνίδια με 1.040 λεπτά συμμετοχής ενώ έχει και 2 ματς στο Κύπελλο με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την πολωνική Ζούλαβι αλλά από το 2012, δηλαδή μόλις σε ηλικία 14 ετών πήγε στην Λέγκια Γκντανσκ.

Εχει αγωνιστεί 88 φορές με 3 γκολ και 9 ασίστ στην πρώτη ομάδα, έχει 48 ματς με 3 γκολ με την U19 της Λέγκια Γκντανσκ αλλά και 15 αγώνες με την πολωνική Ζοϊνιτσάνκα στην οποία είχε δοθεί δανεικός.

Επίσης, ο Φίλα έχει στο βιογραφικό του 13 αγώνες με 1 γκολ με την εθνική ομάδα U21 της Πολωνίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X