Εχει αγανακτήσει κι έχει 1.000% δίκιο, ο κόσμος της ΑΕΚ…

Εχει αγανακτήσει κι έχει 1.000% δίκιο, ο κόσμος της ΑΕΚ…
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, παλεύει για να βγάλει… άκρη με το τι (δεν) γίνεται στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το blog αυτό μπορεί μεν να έχει προγραμματιστεί για να ανέβει τα μεσάνυχτα, αλλά προειδοποιώ ότι το έγραψα από το μεσημέρι, όταν και δεν υπήρχε κάποιο ουσιαστικό μεταγραφικό… φως στην ΑΕΚ!

Μακάρι, να έχετε διαβάσει στα ρεπορτάζ του «enwsi.gr», κάποια νεότερη και κυρίως ουσιαστική εξέλιξη.

Που ακόμα κι αν υπάρχει, δεν διαφοροποιεί τον παραλογισμό της μη ενίσχυσης της ΑΕΚ σε ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ, με το ημερολόγιο να δείχνει 28 Γενάρη! Είναι αδιανόητο. Η χθεσινοβραδινή διαρροή δε, δηλαδή αργά το βράδυ της 27ης Γενάρη, δηλαδή αμέσως μετά την ήττα από τον ΠΑΣ, ότι έγινε «μεταγραφική σύσκεψη», λυπάμαι που θα το πω, αλλά συνιστά ανέκδοτο. Δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα.

Να μαζευτούν (όποιοι κι αν είναι αυτοί) τέσσερα βράδια πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και να… συσκεφθούν, για να πουν τι; Ότι «ανακαλύψαμε» πως θέλουμε τερματοφύλακα; Ότι κάτι πρέπει να κάνουμε με δεξί μπακ; Ότι «μήπως τελικά χρειαζόμαστε στόπερ»; Παρεμπιπτόντως να σας πω ένα… νέο; Ο Τσιγκρίνσκι στη σημερινή προπόνηση, αισθάνθηκε ενοχλήσεις! Κι έχει θλάση! Σταμάτησα να γράφω για λίγο γιατί με έπιασε νευρικό γέλιο!

Ζήτω τα… παράλογα στην ΑΕΚ

Και συνεχίζω. Πάντα, στα παράλογα της ΑΕΚ, προσπαθώ να βρω μήπως υπάρχει κάποιο ψήγμα λογικής που βλέπουν οι άνθρωποι της ομάδας και δεν μπορώ να το δω εγώ. Αλλά, ειλικρινά σε αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Η… επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Να λες δηλαδή στους ανθρώπους που παίρνουν τις αποφάσεις στην ΑΕΚ… «παιδιά, είναι νύχτα έξω» και να σου λένε… «όχι ρε, δεν είναι νύχτα». Να τους δείχνεις από το παράθυρο ότι είναι νύχτα και να τους λες… «να ρε παιδιά, ορίστε και το φεγγάρι, τα αστέρια, να, νύχτα είναι» και να σου λένε… «όχι ρε, κάτσε και θα δεις ότι δεν είναι νύχτα».

Παίζει ΑΕΚ-ΠΑΣ και κάποιος που δεν ξέρει τα ρόστερ των ομάδων, σου δείχνει τους δύο τερματοφύλακες και σου λέει «από εδώ ο Λοντίγκιν κι από εδώ ο Αθανασιάδης». Ε, τι θα νομίζει ο άνθρωπος; Ότι ο Λοντίγκιν είναι ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ και ο Αθανασιάδης του ΠΑΣ. Αυτό θα νομίζει…

Αδιανόητο ότι δεν πήρε, ούτε στόπερ, ούτε τερματοφύλακα, ούτε δεξί μπακ!

Είδε η ΑΕΚ ότι δεν μπορεί να στηριχτεί όσον αφορά στη θέση του βασικού τερματοφύλακα, ούτε στον Τσιντώτα, ούτε στον Αθανασιάδη, αλλά γκολκίπερ δεν παίρνει! Βλέπει από τον Νοέμβριο πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, αλλά στόπερ δεν παίρνει! Βλέπει ότι δεν έχει άλλο δεξί μπακ εκτός του Μπακάκη και παλεύει ο Κονέ δεκαπέντε μέρες τον Νταντσένκο, που μέχρι και σήμερα, έπαιζε φιλικά με την Ούφα!

Εντάξει, για την ιστορία με τον Ουκρανό και την όλη διαχείριση της υπόθεσης, τι να σχολιάσω; Ειλικρινά, μέχρι κι εγώ το είχα πιστέψει ότι τελικά αυτός θα έρθει, με όλη αυτή τη σιγουριά που είχαν στην ΑΕΚ. Αλλά ούτε κι αυτό δεν έγινε…

Δεν αναφέρομαι στον Λιβάγια και στον Ολιβέιρα, θέματα που τα αφήσαμε να σέρνονται ως τα τέλη Γενάρη. Δεν αναφέρομαι στον Ινσούα, που καταλάβαμε ότι δεν μας κάνει, τέλη Γενάρη, γιατί όντως, όταν έχεις δει «άλλον Ινσούα» στον ΠΑΟ τα προηγούμενα χρόνια, κάπου έχει και λογική να μην θες να το πιστέψεις αυτό το χάλι που βλέπεις και να ελπίζεις ότι θα δεις κάτι άλλο.

Άρχισε να… φταίει και ο Μανόλο

Αλλά οι τρεις κινήσεις για στόπερ, γκολκίπερ και δεξί μπακ, έπρεπε να έχουν γίνει από την… πρωτοχρονιά και να έπαιζαν και στο Φάληρο στις 3 του μήνα. Τι έκανε η ΑΕΚ από τότε; Τίποτα! Στηρίχτηκε αποκλειστικά στον Μανόλο και επειδή υπήρξε και μια βελτίωση στην ψυχολογία και στην αμυντική λειτουργία, σου λέει… «εντάξει, είμαστε». Ε, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!

Και να, που (όπως έγραφα αμέσως μετά το ματς της Τούμπας) θα ερχόταν πολύ σύντομα το κακό αποτέλεσμα και θα άρχιζε να… φταίει και ο Χιμένεθ. Που έκανε λάθη στο ματς με τον ΠΑΣ, αναμφισβήτητα, αλλά δεν μπορεί να γίνονται «κατά συρροή εγκλήματα» και να μην τα βλέπεις και να πας στον Μανόλο και να του πεις «σε τιμωρώ επειδή πέρασες ένα… στοπ».

Καλά, για τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, τι να πεις; Παίρνουνε τηλέφωνο οι άνθρωποι και στην εφημερίδα, να πουν κάπου τον πόνο τους και βρίζουν και τους λέω… «δίκιο έχετε, βρίστε όσο θέλετε, να ξεθυμάνετε».

«Λευκή πετσέτα» τρεις σεζόν, με Μελισσανίδη στο τιμόνι; Είναι δυνατόν;

Ένας χρόνος με λάθη και την ομάδα να πηγαίνει «γυμνή» στο Τσάμπιονς Λιγκ, είπε ο κόσμος «εντάξει, δεν πειράζει, περάσαμε όμως στους ομίλους και καλώς τα έσοδα να πάνε εκεί που είναι η προτεραιότητα». Πολύ ωραία.

Δεύτερος χρόνος, είπαμε «εντάξει, την πατήσαμε με τον Καρντόσο και τον Λυμπερόπουλο και δεν σωζόταν μετά η χρονιά με τίποτα». Αλλά, αυτή η τρίτη σεζόν πίκρας, δεν… παλεύεται. Και δεν παλεύεται γιατί τις προηγούμενες φορές, έβλεπες ότι έστω και με καθυστέρηση, τα λάθη διορθώνονταν. Αυτό που γίνεται όμως το τελευταίο δίμηνο, είναι ακατανόητο.

Κι όπως έγραψα και στην «ΩΡΑ» της Πέμπτης, δεν γίνεται η ΑΕΚ του Μελισσανίδη να πετάει «λευκή πετσέτα» στα μισά της σεζόν, εδώ και τρία χρόνια. Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό με τον πιο ισχυρό διοικητικό ηγέτη που θα μπορούσε να έχει η ομάδα… Δεν γίνεται, αλλά έλα όμως που το περνάμε κι αυτό…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X