«Η Ναντ δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις της ΑΕΚ για Ολιβέιρα»

«Η Ναντ δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις της ΑΕΚ για Ολιβέιρα»
Photo Credits: INTIME

Οσα αναφέρουν οι Γάλλοι για τον Νέλσον Ολιβέιρα και τη Ναντ, μία υπόθεση που αποκάλυψε χθες βράδυ το enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αποκάλυψη του enwsi.gr για την πρόταση της Ναντ στην AEK για την αγορά του Νέλσον Ολιβέιρα έχει κάνει το γύρο της Γαλλίας.

Στη Ναντ επιβεβαιώνουν την πρόταση για τον Πορτογάλο επιθετικό. Επιβεβαιώνουν και το ποσό της τάξης του μισού εκατομμυρίου € που δίνουν για αυτόν. Αυτές τις ώρες σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα από τις ακτές του ατλαντικού στην δυτική Γαλλία η υπόθεση φαίνεται να έχει παγώσει.

Ο Ολιβέιρα είναι στην κορυφή της λίστας της Ναντ και γι’ αυτό έκανε και πρόταση για την απόκτηση του αλλά δεν είναι ο μοναδικός. Μάλιστα ο προπονητής της Ναντ και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας Ραϊμόν Ντομενέκ έχει άλλον παίκτη ως προτεραιότητα. Οι διαπραγματεύσεις της Ναντ για την απόκτηση επιθετικού συνεχίζονται. Όχι μόνο με την ΑΕΚ αλλά και με άλλες ομάδες για δύο επιθετικούς που είναι μαζί με τον Ολιβέιρα στην κορυφή της λίστας για την ενίσχυση της γαλλικής ομάδας στην επίθεση.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ τα «καναρίνια» δεν δείχνουν ικανά οικονομικά να ανεβάσουν την προσφορά του για την απόκτηση του Πορτογάλου. Η ΑΕΚ φέρεται να ‘χει ζητήσει κατά τους Γάλλους ποσό που αγγίζει τα 750.000 € για να δώσει τον Ολιβέιρα τώρα αφού το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από την πλευρά του Πορτογάλου δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα να φύγει τώρα και να πάει στη Γαλλία όπου έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν με τη φανέλα της Ρεν. Εάν ο βασικός φορ που θέλει ο Ντομενέκ για την Ναντ δε συμφωνήσει τότε αυτή θα επανέλθει πιο σοβαρά για την απόκτηση του Ολιβέιρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X