Σακίλ: «Ο Φασούλας είναι ο αγαπημένος μου Έλληνας παίκτης!» (VIDEO)

Σακίλ: «Ο Φασούλας είναι ο αγαπημένος μου Έλληνας παίκτης!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα τελευταία χρόνια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο… οργώνει τα παρκέ του ΝΒΑ με τους Μπακς και γι’ αυτό έχει κατακτήσει το βραβείο του MVP τις δύο τελευταίες σερί σεζόν.

Όπως, είναι φυσικό ο Έλληνας φόργουορντ είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει αυτή την στιγμή το μπάσκετ της χώρας μας. Ωστόσο, στην προτίμηση του Σακίλ Ο’ Νιλ για τον αγαπημένο του Έλληνα παίκτη, ο ηγέτης των «ελαφιών» έρχεται δεύτερος!

Ο παλαίμαχος αστέρας του ΝΒΑ, σε σχετική ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφο του «Hoopshype», τόνισε πως ο αγαπημένος του Έλληνας παίκτης είναι ο Παναγιώτης Φασούλας! Οι δυο τους είχαν παίξει αντίπαλοι σε ματς των ΗΠΑ με την Ελλάδα, με τον Σακίλ -όπως φαίνεται- να μην ξεχνά την «Αράχνη»!

«Μιλώντας για την Ελλάδα. Θα ήθελα να στείλω τα χαιρετίσματά μου στον αγαπημένο μου Έλληνα παίκτη, τον Παναγιώτη Φασούλα. Ο Φασούλας είναι ο αγαπημένος μου παίκτης στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι δεύτερος! Πάντα αγαπούσα τον Φασούλα…», ήταν τα λόγια του θρυλικού Σακ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X