ΑΕΚ: Εκτός οι Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος, Κρίστιτσιτς και Τσιντώτας!

ΑΕΚ: Εκτός οι Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος, Κρίστιτσιτς και Τσιντώτας!
Photo Credits: INTIME

Με πολλές απουσίες η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα προβλήματα στην ΑΕΚ, καθώς έμειναν εκτός προπόνησης οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Πέτρος Μάνταλος, Νέναντ Κρίστιτσιτς και Παναγιώτης Τσιντώτας.

Οι παίκτες της ΑΕΚ βρέθηκαν σήμερα στα Σπάτα για να κάνουν την καθιερωμένη τους προπόνηση μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό, ενώ από ενοχλήσεις ταλαιπωρούνται και οι Πέτρος Μάνταλος (αριστερή γαστροκνημία), Νέναντ Κρίστιτσιτς (αριστερό γόνατο), Παναγιώτης Τσιντώτας (δεξιό προσαγωγό).

Η κατάσταση όλων των παικτών της Ενωσης θα επανεκτιμηθεί. Να σημειώσουμε πως και ο Μάριο Μιτάι συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα εκγύμνασης.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X