Ολυμπιακός: Με ρήτρα 13 εκατ. ευρώ στην Σεντ Ετιέν ο Σισέ

Ολυμπιακός: Με ρήτρα 13 εκατ. ευρώ στην Σεντ Ετιέν ο Σισέ
Photo Credits: INTIME

Στην Σεντ Ετιέν παραχωρεί ο Ολυμπιακός τον Παπέ Αμπού Σισέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Παπέ Αμπού Σισέ, ως δανεικό, στην Σεντ Ετιέν, βάζοντας του μάλιστα και μία ρήτρα 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Με την μορφή δανεισμού λοιπόν ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σεντ Ετιέν κάτι το οποίο έγινε γνωστό από το βράδυ της Τετάρτης!

Η Σεντ Ετιέν θα δώσει 700.000 ευρώ για τον δανεισμό του Σισέ στον Ολυμπιακό για τους επόμενους πέντε μήνες, με τους «ερυθρόλευκους» να βάζουν το buy out στα 13.000.000 ευρώ!

Προφανώς και είναι μια μεγάλη ρήτρα που δύσκολα θα καλυφθεί από την γαλλική ομάδα, αλλά και ο Ολυμπιακός θέτει το δικό του όριο στο πόσο θέλει να πουλήσει τον 25χρονο στόπερ.

Ο Σισέ θα ήταν στην ιεραρχία του ρόστερ του Ολυμπιακού τέταρτος κεντρικός αμυντικός (μετά τους Σεμέδο, Παπασταθόπουλο, Μπα) και αυτή θα είναι και μια αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα του Πέδρο Μαρτίνς (Ρέαμπτσιουκ με Βινάγκρε η άλλη και μένει μία ακόμη που μπορεί να κάνει ο Πορτογάλος).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X