«Συμφώνησε με Τράμπζονσπορ ο Λιβάγια»

«Συμφώνησε με Τράμπζονσπορ ο Λιβάγια»
Photo Credits: INTIME

Οσα αναφέρουν οι Ισπανοί για το μέλλον του Μάρκο Λιβάγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσο γνωστόν ο Μάρκο Λιβάγια δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι αλλά είναι πλέον δεδομένο ότι αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης από την «Ενωση».

Είναι άγνωστο το πως θα συνεχίσει αγωνιστικά στην ΑΕΚ. Αν δηλαδή θα παραμείνει ενεργό μέλος του ρόστερ ή θα μείνει εκτός ομάδας. Τα νέα για τον Λιβάγια έχουν ταξιδέψει και στην Ισπανία όπου ο Κροάτης επιθετικός έπαιξε στη Λας Πάλμας.

Στα Κανάρια Nησιά μετέδωσαν την είδηση για την επικείμενη φυγή τoυ Λιβάγια και σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το «Tintaamarilla» είναι πιθανόν ήδη ο Λιβάγια να έχει συμφωνήσει με την Τράμπζονσπορ. Η τουρκική ομάδα εδώ και μήνες τον παρακολουθεί και φέρεται κατά τους Ισπανούς να έχει συμφωνήσει μαζί του για το ερχόμενο καλοκαίρι. Θα ήθελαν από τώρα τον Δαλματό άσο αλλά κάτι τέτοιο με τις οικονομικές απαιτήσεις που υπάρχουν από όλες τις πλευρές καθιστά απίθανη την φυγή του από την Αθήνα αυτές τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X