ΟΦΗ: Ετοιμος για ΑΕΚ ο Καστάνιος

ΟΦΗ: Ετοιμος για ΑΕΚ ο Καστάνιος
Photo Credits: INTIME

Την «μπλε» κάρτα του Λουκ Καστάνιος, περιμένει ο ΟΦΗ για να παίξει στο ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή (15:00) τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, με τους Κρητικούς να έχουν πιθανότατα στη διάθεση τους τον Λουκ Καστάνιος.

Ο Λουκ Καστάνιος ξεκίνησε προπονήσεις  από την πρώτη μέρα που έφτασε στο Ηράκλειο και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του «athleticradio.gr», τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, δείχνουν πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση παρά το διάστημα αποχής από το οποίο προέρχεται.

Ο 28χρονος επιθετικός δείχνει και στις προπονήσεις ότι είναι σε καλή κατάσταση και εφόσον έρθει η «μπλε κάρτα» του μέχρι την Παρασκευή τότε θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στην αποστολή του αγώνα της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ. Κάτι βέβαια που το επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Σίμος στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στον ΟΦΗ βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με την Π.Ο. της Ν. Κορέας προκειμένου να πάρουν την «μπλε κάρτα» του ποδοσφαιριστή που είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στην ΑΕΚ, όχι βέβαια να ξεκινήσει βασικός αλλά να κάνει το ντεμπούτο του με τα “ασπρόμαυρα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X