
Την απόφαση της ΑΕΚ για τον Νασίμ Χνιντ περιμένουν οι Σαουδάραβες
Την απόφαση της ΑΕΚ για τον δανεισμό ή όχι του Νασίμ Χνιντ φέρεται να αναμένουν στην Σαουδική Αραβία.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τόσο στην Τυνησία, πατρίδα του παίκτη, όσο και στην Τζέντα ο Χνιντ φέρεται να έχει συμφωνήσει να φύγει για την Σαουδική Αραβία.
Εκεί τον θέλει η Αλ Αχλί του Βλάνταν Μιλόγεβιτς όσο και οι Αλ Ιτιχάντ. Φαβορί για τους Σαουδάραβες είναι Αλ Αχλί. Η ομάδα από την Τζέντα έχει ζητήσει δανεικό για έξι μήνες τον Χνιντ και πλέον περιμένει την απόφαση της ΑΕΚ.
Στην παρούσα στιγμή όμως αυτό δε φαίνεται καθόλου εύκολο στο φινάλε των μεταγραφών και με τόσα προβλήματα και εκκρεμότητες να είναι στη μέση για την «Ενωση».
Ο Χνιντ φαίνεται είναι και πάλι στα σχέδια του Μανόλο Χιμένεθ. Στην Αραβία ελπίζουν ότι έστω και τελευταία στιγμή θα πάρουν δανεικό τον νεαρό Τυνήσιο στόπερ. Αυτό πάντως για την ΑΕΚ δεν φαίνεται να συγκεντρώνει παρά ελάχιστες πιθανότητες

Καταπέλτης η Σοφία Μουτίδου: «Εσύ ρε μ@λ@@@ δεν ήσουν όταν μας γ@@@@σε από παντού»

Παναθηναϊκός: Deal Reggeborgh-Αλαφούζου για την ΠΑΕ

ΑΕΚ: Τα non stop – γκολ του Λιβάι Γκαρσία σε Ελλάδα και Ισραήλ (VIDEO)

Ηράκλειο: Συνελήφθη εκ νέου με όπλο υπόδικος ιερέας

ΠΑΟΚ: Μένει μέχρι να φύγει ο Γκαρσία