Παουλίνιο: Απορρίφθηκε από την Τράμπζονσπορ

Παουλίνιο: Απορρίφθηκε από την Τράμπζονσπορ
Photo Credits: INTIME

Η Τράμπζονσπορ είπε «όχι» στον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Παουλίνιο Μότα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Παουλίνιο Μότα, απέρριψε η Τράμπζονσπορ.

Δεν είναι μόνο η ΑΕΚ που ψάχνει δεξί μπακ. Η Τραμπζονσπόρ είναι κι αυτή σε αναζήτηση όχι μόνο επιθετικού αλλά και παίκτη που θα την ενίσχυση στην δεξιά πλευρά της άμυνας της.

Η διακοπή συνεργασίας με τον Πορτογάλο Ζοάο Περέιρα έκανε την Τραμπζονσπόρ να μπει στην αναζήτηση και για δεξί μπακ.

Η Τράμπζονσπορ η οποία ενδιαφέρθηκε σοβαρά και τον Λιβάγια είδε να της προτείνετσι ο Παουλίνιο. Ο Πορτογάλος πριν από λίγες μέρες έφυγε από την ΑΕΚ και ψάχνει ομάδα. Όπως αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα ajanspor η ομάδα της Τραπεζούντας εξέτασε την περίπτωση του Παουλίνιο, αλλά ο προπονητής της, Αμπντουλάχ Αβτζί, τον έκοψε αμέσως.

Όπως τονίζουν οι Τούρκοι ένα ακόμα σημείο που προκάλεσε το «off» στον Παουλίνιο από την Τράμπζονσπορ ήταν και οι αυξημένες οικονομικές του απαιτήσεις. Ο πρώην δεξιός μπακ της ΑΕΚ φέρεται να ζήτησε συμβόλαιο 300.000 € ποσό το οποίο κρίθηκε υπερβολικό για την «μπορντόμαβί.

Αυτόματα η περίπτωση του είναι ήδη παρελθόν και την τουρκική ομάδα. Ο Παουλίνιο πλέον ψάχνει ομάδα στην Πορτογαλία για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X