Στηρίζουμε Super League και Bundesliga 2

Στηρίζουμε Super League και Bundesliga 2

Η δυάδα που προτείνει για σήμερα το Stoiximaview...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά στοιχήματος από το stoiximaview.gr, για το σημερινό μας δελτίο στο στοίχημα, με αγώνες από Ελλάδα και Γερμανία.

Παναιτωλικός-Ατρόμητος (17:15): Μεγάλη κουβέντα έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα γύρω από τον Ατρόμητο. Από τη μία η επίσκεψη του Σπανού στον Κλάτενμπεργκ, από την άλλη η αποκάλυψη του μεγαλομετόχου της ομάδας πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει, φέρνουν τους Περιστεριώτες στην κορυφή της επικαιρότητας. Καλούνται, ωστόσο, να επιστρέψουν εκεί και μέσω του αγωνιστικού.

Δεν απέδωσε καλά απέναντι στον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος και ειδικά στο δεύτερο μέρος θα μπορούσε να δεχτεί κι άλλα τέρματα. Είναι δύσκολο πια να προλάβει το τρένο της πρώτης εξάδας η ομάδα του Περιστερίου. Έμεινε εννιά βαθμούς πίσω από τον Αστέρα. Και με την εικόνα που δείχνει δεν σου εμπνέει σιγουριά επιστροφής.

Παναιτωλικός-Ατρόμητος (17:15): O Παναιτωλικός σταμάτησε το σερί των ηττών που είχε, αλλά μόνο ικανοποιημένος δεν είναι από το 0-0 με αντίπαλο τη Λαμία. Συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη που με το ματς Κυπέλλου γίνονται πέντε συνεχόμενα, έχοντας σκοράρει μόλις ένα γκολ σε αυτά.

Είναι πολύ μεγάλο το δημιουργικό πρόβλημα, αλλά και το θέμα της αποτελεσματικότητας για την ομάδα του Αγρινίου. Καλείται να το λύσει ο Δέλλας αν θέλει να αφήσει στην άκρη κάθε κουβέντα για πιθανό υποβιβασμό. Ο Ατρόμητος μακριά από το Περιστέρι έχει μόλις μία νίκη, το 1-0 επί του Παναθηναϊκού. Και στους πέντε τελευταίους αγώνες τους έχει κερδίσει μονάχα τη Λαμία με 2-1 στο Περιστέρι.

Παναιτωλικός-Ατρόμητος (17:15): Είναι ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση που θα μπορούσαν. Δύσκολο για το στοίχημα, πιθανό το under αν θέλει κάποιος να πάει στα γκολ σε τιμή 1.60. Προσωπικά θεωρώ πως ο Ατρόμητος θα… σπάσει την κακοδαιμονία. Και για να λέω την αλήθεια μ’ αρέσει η απόδοση του διπλού. Πάμε στοίχημα με νίκη Ατρόμητου που τη βρίσκουμε στο 2.63.

Ζανκτ Πάουλι-Μπόχουμ: Προσφέρεται για το 1.95

Ζανκτ Πάουλι-Μπόχουμ (21:30): Στο ‘Millerntor Stadion’ διεξάγεται η αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική της Bundesliga 2. Ζόρικη η σεζόν για την Ζανκτ Πάουλι, αναφορικά με το στοίχημα της παραμονής στην κατηγορία. Είναι στην 16η θέση, αυτή που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής, με 16 βαθμούς. Ωστόσο απέχει μόλις 1 βαθμό από την Μπράουνσβάιγκ και την απευθείας σωτηρία. Φτάνει στο ματς έχοντας χτίσει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, με δύο σερί νίκες κόντρα σε Ανόβερο και Ρέγκενσμπουργκ.

Η Μπόχουμ πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού. Είναι στην 2η θέση με 33 βαθμούς, στο -4 από το πρωτοπόρο Αμβούργο αλλά και με ένα ματς λιγότερο. Ένα σερί τεσσάρων νικών σταμάτησε στο εκτός έδρας με την Σαντχάουζεν, όπου πήρε τον βαθμό μετά το 1-1. Είναι η ομάδα με την καλύτερη φόρμα/συγκομιδή των 10 τελευταίων αγωνιστικών.

Ζανκτ Πάουλι-Μπόχουμ (21:30): Ομάδα με τσαγανό η γηπεδούχος, έστω και χωρίς μεγάλη ποιότητα. Θα παλέψει με καλές πιθανότητες για να μείνει στην κατηγορία. Είναι σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο πρέπει να βελτιωθεί εντός έδρας. Το ρεκόρ της στο ‘Millerntor Stadion’ είναι 2Ν-3Ι-3Η, με γκολ 11-14. Η Μπόχουμ έχει πολλές λύσεις στο ρόστερ της, παίζει επιθετικά και με αυτοπεποίθηση, ενώ έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (17). Εκτός έδρας στέκεται καλά, καθώς μετράει 4Ν-1Ι-3Η, με γκολ 12-11. Η φόρμα της γηπεδούχου και η ποιότητα της φιλοξενούμενης μας οδηγούν σε παιχνίδι με γκολ. Θα πάμε στοίχημα με το g/g & over 2,5 σε απόδοση 1.95.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X