«Θέλει πολλά η Σπόρτινγκ για Ριστόφσκι»

«Θέλει πολλά η Σπόρτινγκ για Ριστόφσκι»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει τον Στέφαν Ριστόφσκι, αλλά η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις επαφές ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Στέφαν Ριστόφσκι επιβεβαίωσε και η Record.

Η πορτογαλική αθλητική εφημερίδα τόνισε ότι η ομάδα της Λισαβόνας προσπαθεί να βρει λύση για την παραχώρηση του Σκοπιανού δεξιού μπακ, αλλά για την ώρα οι διαπραγματεύσεις έχουν κολλήσει.

Η Σπόρτινγκ θέλει να μπει οψιόν αγοράς 2,5 εκατομμύρια ευρώ και παράλληλα να μη συμμετέχει καθόλου στο συμβόλαιο του Ριστόφσκι. Αυτές οι οικονομικές απαιτήσεις των πορτογάλων σύμφωνα πάντα με την πορτογαλική εφημερίδα θεωρούνται οι υψηλές για την ΑΕΚ. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για τον διεθνή μπακ όποιος από την αρχή της περιόδου είναι εκτός ρόστερ και ψάχνει άμεσα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και να μην μείνει παροπλισμένος για άλλους έξι μήνες.

«Ο Ρίστοφσκι έλαβε αρκετές κρούσεις από την Ελλάδα. Χωρίς πιθανότητα συνέχισης της καριέρας του στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ο full-back βρίσκεται τώρα σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για να μην διατρέχει τον κίνδυνο να παραμείνει ανενεργός όλη τη σεζόν. Στην Αθήνα, οι απαιτήσεις της Σπόρτινγκ θεωρούνται πολύ υψηλές και η ηγεσία της ΑΕΚ προσπαθεί να κατεβάσει την τιμή. Πλέον γίνεται αγώνας ενάντια στο χρόνο καθώς η χειμερινή αγορά κλείνει την επόμενη Δευτέρα και τα μέρη απέχουν ακόμη πολύ από τη συμφωνία», σημείωσε χαρακτηριστικά η Record.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X