Απίστευτος Γιακουμάκης - Πίσω μόνο από τον Λεβαντόφσκι (VIDEO)

Γιακουμάκης: «Θα δούμε τι θα συμβεί -Είμαι επικεντρωμένος στην Φένλο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις»
Photo Credits: INTIME

Ασταμάτητος ο Γιώργος Γιακουμάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πραγματοποιεί μία φανταστική σεζόν με την Φένλο και δίνει σκληρή μάχη για να αναδειχθεί ο πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη, καθώς βρίσκεται πίσω μόνο από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο 26χρονος Έλληνας επιθετικός συνεχίζει τα φοβερά και τρομερά πράγματα που κάνει στο ολλανδικό πρωτάθλημα, καθώς έβαλε τέσσερα γκολ στο παιχνίδι της Φένλο επί της Φίτεσε και έφτασε συνολικά τα 20 τέρματα τη φετινή σεζόν στην Eredivisie.

Σε ό,τι αφορά τους σκόρερ στη «Γηραιά ήπειρο», ο Γιακουμάκης βλέπει την πλάτη μόνο του Λεβαντόφσκι, ο οποίος έχει βάλει 23 γκολ, ενώ έχει σκοράρει περισσότερα τέρματα στο πρωτάθλημα του φέτος από Μέσι, Ρονάλντο, Μπαπέ, Νεϊμάρ!

Επίσης, ο Έλληνας επιθετικός μπήκε στην πρώτη δεκάδα της κούρσας για το «Χρυσό Παπούτσι» και μάλιστα βρίσκεται στην 6η θέση!

Με βάση το γεγονός ότι το ολλανδικό πρωτάθλημα έχει μικρότερο συντελεστή σε σχέση με τα τοπ-5 (1,5 έναντι 2), ο Γιακουμάκης έπιασε τον Δανό Φίλιπ Τσίνκερναγκελ της Γουότφορντ (19 γκολ με την πρωταθλήτρια Νορβηγίας, Μπόντο Γκλιμτ) στην 6η θέση (28,5 βαθμοί).  Βέβαια, το νορβηγικό πρωτάθλημα έχει τελειώσει.

Οι μοναδικοί που τον ξεπερνούν στα πρωταθλήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι οι Λεβαντόφσκι, Ρονάλντο και Πολ Ονουάτσου!

Επίσης, αυτό ήταν το τρίτο χατ τρικ του Γιακουμάκη στο ολλανδικό πρωτάθλημα κι έγινε ο πρώτος που καταφέρνει κάτι αντίστοιχο σε μία σεζόν, μετά τον Αμερικανό, Τζόσι Άλτιντορ τη σεζόν 2012-13…

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X