«Βόμβα» Γιακουμάκη: «Δεν ξέρω αν θα φοράω τη φανέλα της Φένλο στο επόμενο παιχνίδι»

Γιακουμάκης: «Την τελευταία σεζόν στην ΑΕΚ έψαχνα μία διέξοδο -Ηθελα να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο»
Photo Credits: INTIME

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει άμεσα από την Φένλο άφησε ο Γιώργος Γιακουμάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης κάνει μία μαγική σεζόν με την Φένλο και ήδη πολλές ομάδες τον έχουν στα ραντάρ τους.

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, με δηλώσεις του, άφησε ανοιχτό να φύγει από την ολλανδική ομάδα, άμεσα.

Ο 26χρονος επιθετικός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας του στη χθεσινή νίκη επί της Φίτεσε (4-1), πετυχαίνοντας και τα τέσσερα γκολ, φτάνοντας τα 20 τέρματα σε 19 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα!

Μάλιστα, για δεύτερη φορά φέτος κατάφερε και πέτυχε 4 γκολ σε ένα ματς, μετά από το παιχνίδι με την Ντε Χάαγκ (4-1) και πλέον βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της σχετικής λίστας για το «χρυσό παπούτσι»!

Με δηλώσεις του σε ολλανδικά μέσα μετά το τέλος του ματς, ο Έλληνας διεθνής αναφέρθηκε στις φήμες που υπάρχουν για πιθανή πώλησή του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως δεν ξέρει αν στο επόμενο παιχνίδι θα φορά τη φανέλα τη Φένλο.

«Στέκομαι ακόμα εδώ. Μένουν ακόμη λίγες μέρες. Δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Φορούσα τη φανέλα της Φένλο σε αυτόν τον αγώνα και είμαι περήφανος για αυτό. Αλλά δεν ξέρω ακόμα αν αυτό θα ισχύει για το επόμενο παιχνίδι. Μπορεί να αλλάξει γρήγορα. Δεν είναι μόνο η δική μου απόφαση, αλλά είναι απόφαση και του συλλόγου. Εάν γίνει μια πολύ μεγάλη προσφορά, πρέπει να το συζητήσουμε. Αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα» ανέφερε αρχικά ο 26χρονος επιθετικός συμπληρώνοντας πως:

«Δεν ασχολούμαι με το ενδιαφέρον που υπάρχει από τις άλλες ομάδες. Ο μάνατζέρ μου μπορεί να το κάνει αυτό. Μέχρι στιγμής τίποτα δεν υπάρχει κάτι τόσο συγκεκριμένο που έπρεπε να το σκεφτώ. Είναι επίσης μια δύσκολη στιγμή φυσικά λόγω του κορονοϊού, που επηρεάζει τις επιλογές που πρέπει να κάνουν οι ομάδες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X