Η ΑΕΚ γκρέμισε τον ΠΑΟΚ από την κορυφή σε ματς ροντέο (VIDEO)

Η ΑΕΚ γκρέμισε τον ΠΑΟΚ από την κορυφή σε ματς ροντέο (VIDEO)

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Μπατίστα, αλλά χρειάστηκε ένα απευθείας φάουλ του Σαβέβσκι για να έρθει η νίκη σε βάρος του ΠΑΟΚ που είχε αναδειχθεί πρωταθλητής χειμώνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από πολλά – πολλά χρόνια, οι σχέσεις της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ ήταν αγαστές. Ο Πανθεσσαλονικιός Αθλητικός Ομιλος Κωνσταντινουπολιτών ιδρύθηκε ως ΑΕΚ Θεσσαλονίκης και είχε κοινές ρίζες. Αλλά όσο περνούσαν τα χρόνια, αυτό αλλοιωνόταν.

Ετσι, φτάσαμε στο ματς που έγινε μια μέρα σαν σήμερα του 1990. Με την κατάσταση στις εξέδρες να είναι έκρυθμη και τον αγωνιστικό χώρο να μετατρέπεται σε ροντέο, με αλλεπάλληλους διαπληκτισμούς μεταξύ των παικτών.

Νικήτρια πάντως αναδείχθηκε η ΑΕΚ, που κατάφερε να ρίξει τον ΠΑΟΚ από την κορυφή της βαθμολογίας και να μπει ξανά στο παιχνίδι της κορυφής. Ηταν η πρεμιέρα του δευτέρου γύρου. Η ΑΕΚ ενισχυμένη με τον Μπατίστα επιχειρούσε την αντεπίθεση για να διατηρήσει τα σκήπτρα της πρωταθλήτριας.

Μπήκε δυνατά στο ματς και πήρε προβάδισμα με τον Ντανιέλο, αλλά ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με σουτ του Μητσιμπόνα. Οι εντάσεις μεταξύ των παικτών συνεχόμενες, με τον Πεππέ να αποβάλλεται και τον Γιδόπουλο και τα μέλη του «κιτρινόμαυρου» πάγκου (Ραβούση, Πανταζή και άλλους) να τρέχουν για να μαζέψουν την κατάσταση.

Εν τέλει, η ΑΕΚ λυτρώθηκε με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Τόνι Σαβέβσκι (αλά Μισέλ Πλατινί), ένα από τα λίγα γκολ που πανηγύρισε με τα «κιτρινόμαυρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X