ΑΕΚ: Μεταγραφική σύσκεψη μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα -Πιθανή η απόκτηση παίκτη που θα κάνει τη διαφορά

ΑΕΚ: Μεταγραφική σύσκεψη μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα -Πιθανή η απόκτηση παίκτη που θα κάνει τη διαφορά
Photo Credits: INTIME

Μεταγραφική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά το ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχασε χθες στο ΟΑΚΑ από τον ΠΑΣ Γιάννινα, μία ήττα που έφερε προβληματισμό στους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξε μεταγραφική σύσκεψη, προκειμένου να αποφασιστεί πώς θα κινηθεί η «Ένωση» στις εναπομείνασες ημέρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Την Κυριακή κλείνει το σχετικό «παράθυρο» και τώρα οι ιθύνοντες της ομάδας καλούνται να δώσουν λύση στα προβλήματα που διαπιστώθηκαν ξανά στο παιχνίδι με τους Ηπειρώτες.

Είναι δεδομένο πως ο «Δικέφαλος» θα κινηθεί για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, με την Ούφα να μην δείχνει διατεθειμένη να σπάσει τον δανεισμό του Όλεγκ Νταντσένκο από τη Ρούμπιν Καζάν που δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό στην υπόθεση.

Την ίδια στιγμή, ακούστηκε η περίπτωση του Σκοπιανού μπακ-χαφ Στέφαν Ριστόφσκι που δεν υπολογίζεται στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Βέβαια, από τη χθεσινή σύσκεψη προέκυψε η πληροφορία πως δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να κινηθεί για μία δυνατή προσθήκη, ενός παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X