Εικόνες από το ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Εντονη φημολογία πως έχει έρθει πρόταση στην ΑΕΚ για τον Νέλσον Ολιβέιρα από το εξωτερικό

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει πολύ έντονη φημολογία πως ήρθε πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Προφανώς με δεδομένο πως τελειώνει το συμβόλαιο του τον Ιούνιο κι ανανέωση δεν φαίνεται στον ορίζοντα, δεν μιλάμε για κάτι υψηλό οικονομικά για την ΑΕΚ.

Όμως το ερώτημα είναι εφόσον υπάρχει πρόταση για τον Ολιβέιρα, αν τελικά η Ένωση πρέπει να χάσει κι αυτόν τον παίκτη, χωρίς να πάρει τίποτα πίσω από τα χρήματα που ξόδεψε.

Και το αμέσως επόμενο ερώτημα, αν θέλει να τον δώσει, είναι τι θα κάνει αν βρεθεί με τον Χιμένεθ να μη μπορεί να υπολογίζει ούτε σε αυτόν, ούτε και στον Λιβάγια. Ίσως έτσι εξηγείται το γεγονός πως σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία 24ωρα στην ΑΕΚ έχουν δει και περιπτώσεις επιθετικών. Όπως και γκολκίπερ. Αλλά είπαμε, όλα είναι… φλου.

Το πιο άσχημο που μπορεί να φέρει το τελευταίο αγωνιστικό στραπάτσο, είναι αποφάσεις βασισμένες στην άποψη πως δεν έχει και τόση σημασία η ανταγωνιστικότητα της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν.

Μια τέτοια άποψη, δεν λαμβάνει υπόψη πως έχουμε ακόμη 16 ματς πρωταθλήματος και κάποια ακόμη στο κύπελλο, μέσα σε αυτά και πολλά ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Δεν γίνεται η ΑΕΚ να βάζει τους οπαδούς της συνεχώς στην διαδικασία να ετοιμάζονται να υποφέρουν κάθε φορά, ούτε να μη θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους. Δεν μπορεί να πάει έτσι ως το τέλος η σεζόν.  Κακά τα ψέματα και με τον ΠΑΣ ο Χιμένεθ θα ήθελε να μπορεί να ξεκουράσει τον Μπακάκη και πόσο μάλλον να έχει έναν άλλον δεξί μπακ με καλύτερα επιθετικά χαρακτηριστικά για να τον βοηθούσε σε ματς όπως το αποψινό. Για το γεγονός πως δεν τον είχε, δεν μπορεί να υπάρχει καμιά δικαιολογία απολύτως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X