ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Η κριτική των 16 ποδοσφαιριστών της Ενωσης

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Η κριτική των 16 ποδοσφαιριστών της Ενωσης

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Η κριτική των ποδοσφαιριστών της Ενωσης που έπαιξαν στο παιχνίδι με τα Γιάννενα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2 σήμερα στο ΟΑΚΑ, σε μία κακή ημέρα για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν στο ματς ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα:

Γιώργος Αθανασιάδης: Στο ξεκίνημα του ματς έδειξε αντανακλαστικά και ετοιμότητα σε σουτ του Μπρένερ μέσα από την περιοχή. Από εκεί και πέρα από τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου και μετά, βρισκόταν συνεχώς εκτεθειμένος στις αντεπιθέσεις του ΠΑΣ Γιάννινα. Έσωσε ένα τετ α τετ με τον Λεό με το κεφάλι, όχι και δεύτερο, στο οποίο ίσως να μπορούσε να αντιδράσει πιο σωστά.

Μιχάλης Μπακάκης: Ήταν και πάλι πολύ σταθερός . Ειδικά στα ανασταλτικά του καθήκοντα, όπου δεν έχασε σχεδόν καμία μονομαχία με τους αντιπάλους και κρατούσε σωστά την θέση του. Προσπάθησε να βγάλει και πάλι καλές συνεργασίες με τον Γκαρσία, όμως αυτή την φορά όλο το αμυντικό πλάνο του ΠΑΣ, ήταν προσαρμοσμένο ώστε να μπορέσει να τις αποτρέψει. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθούσε σχεδόν μόνος του, να βγάζει φάσεις με ανεβάσματα από την δεξιά πλευρά.

Στράτος Σβάρνας: Έβγαλε κάποια σημάδια κούρασης στο παιχνίδι του. Δεν αντιμετώπισε βεβαίως κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα στα ανασταλτικά του καθήκοντα στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο υπήρξαν φάσεις που έδειχνε να βγάζει μια κόπωση στο παιχνίδι του και να χάνει κάπως την δυναμική του.  Έκανε λάθη στο δεύτερο ημίχρονο, με μεγαλύτερο απ’ όλα το «πούλημα» της μπάλας στην φάση του δεύτερου γκολ του ΠΑΣ.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Επιστροφή στην βασική ενδεκάδα για τον Ουκρανό κεντρικό αμυντικό. Ήταν σταθερός και με σωστές θέσεις. Από μια φάση στο πρώτο ημίχρονο, που χρεώθηκε μ’ ένα ανύπαρκτο φάουλ έξω από την περιοχή, έδειχνε να χάνει κάπως την ηρεμία του και την συγκέντρωση του.

Εμανουέλ Ινσούα: Δείχνει να μην μπορεί να βρει με τίποτα καλό αγωνιστικό εαυτό. Στο διάστημα που αγωνίστηκε, μόνο ζημιά έκανε στην ΑΕΚ. Υπέπεσε σ’ ένα εντελώς αχρείαστο και ανόητο πέναλτι. Έχασε σχεδόν όλες τις μονομαχίες και η επιπολαιότητα του σε πολλές φάσεις, λίγο έλλειψε να στοιχίσει ακόμα πιο ακριβά στην ομάδα. Φυσικά και ο Χιμένεθ τον απέσυρε νωρίς από το παιχνίδι. Αλλά είχε προλάβει να κρεμάσει την ομάδα.

Αντρέ Σιμόες: Έδειξε και ο Πορτογάλος χαφ κάποια σημάδια κούρασης μετά την προσπάθεια που έκανε την προηγούμενη Κυριακή στην Τούμπα. Και αυτό του βγήκε κυρίως πάνω στον τρόπο που διαχειρίστηκε κάποιες προσωπικές μονομαχίες, αλλά και κάποιες φάσεις με την μπάλα στα πόδια του. Έβγαλε πάντως και πάλι πολλή δουλειά στην μεσαία γραμμή, ενώ προσπάθησε αρκετές φορές να βάλει την μπάλα κάτω και να συμμαζέψει κάπως την ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας.

Ντάμιαν Σιμάνσκι: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα και είχε έναν ρόλο περίπου όπως στο ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Όμως αυτή την φορά δεν κατάφερε να τον υπηρετήσει τόσο καλά όσο σ’ εκείνο το ματς. Δεν συμμετείχε αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι και επίσης δεν πάτησε την αντίπαλη περιοχή με τον τρόπο που το είχε σχεδιάσει ο Χιμένεθ.

Κώστας Γαλανόπουλος: Αγωνίστηκε και πάλι σε ρόλο εσωτερικού μέσου, με τις… αρμοδιότητες που είχε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ξεκίνησε καλά το ματς με προσωπικές ενέργειες και με σωστές επιλογές. Όσο περνούσε η ώρα όμως, εγκλωβιζόταν από την άμυνα του ΠΑΣ. Και άρχισε να βγάζει και αυτός σημάδια κόπωσης από την προσπάθεια της περασμένης Κυριακής στην Τούμπα.

Λιβάι Γκαρσία: Δεν ήταν σε καθόλου καλό απόγευμα. Ήταν κλεισμένος, εγκλωβίστηκε και δεν βρήκε καθόλου χώρους για να κάνει προσωπικές ενέργειες. Και οι λίγες που έκανε, δεν του βγήκαν καθόλου. Το πρώτο του, τόσο μέτριο ματς.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Πήρε θέση στο βασικό σχήμα στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Όμως σχεδόν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, στο διάστημα που αγωνίστηκε, δεν κατάφερε να μπει στον ρυθμό του ματς και να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία. Πήρε κάποιες πρωτοβουλίες, λίγες σχετικά, οι οποίες όμως έτσι κι αλλιώς, δεν του βγήκαν. Δεν ήταν σε καλό απόγευμα.

Νέλσον Ολιβέιρα: Ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ. Ήταν κινητικός πολύ. Όμως ήταν και ανούσιος. Δυο φορές πήρε την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο μέσα στην περιοχή και σε φάση που θα μπορούσε να εκτελέσει, αλλά καθυστέρησε πολύ και χάλασε τις ευκαιρίες. Έτρεξε πολύ, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει ουσία στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε ένα σουτ στο δοκάρι. Αλλά είχε και πολλές ανούσιες ενέργειες.

Οι αλλαγές της στο ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Μπήκε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου στο παιχνίδι, δεν βοήθησε και δεν τον αισθάνθηκε καθόλου η άμυνα του ΠΑΣ.

Πέτρος Μάνταλος: Με εξαίρεση το σουτ που έκανε στο δοκάρι και την κινητικότητα που είχε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, κατά τα άλλα δεν κατάφερε ούτε αυτός να προσφέρει δημιουργία και ρυθμό στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Έλντερ Λόπες: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν φυσικά σαφώς καλύτερος από τον Ινσούα. Παρόλα αυτά και αυτός δεν κατάφερε να βοηθήσει στην επιθετική λειτουργία και να περάσει σωστά την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή.

Χρήστος Αλμπάνης: Μπήκε περίπου στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου. Και επίσης δεν φάνηκε καθόλου. Ήθελε να πάρει την μπάλα στα πόδια, αλλά δεν του βγήκε καμία πρωτοβουλία και έκανε πολλά λάθη.

Θεοδόσης Μαχαίρας: Η τελευταία αλλαγή του Χιμένεθ. Ο νεαρός μπήκε με κέφι στο ματς, αλλά και αυτός δεν κατάφερε να γίνει καθόλου απειλητικός. Έκανε ένα σουτ που πέρασε άουτ και μέχρι εκεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X