Δυσκόλεψε του Νταντσένκο -Κοιτάει άμεσα και για άλλον μπακ η ΑΕΚ!

Δυσκόλεψε του Νταντσένκο -Κοιτάει άμεσα και για άλλον μπακ η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η περίπτωση του Ολεγκ Νταντσένκο όπως όλα δείχνουν δυσκολεύει αρκετά για την ΑΕΚ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή του Ολεγκ Νταντσένκο στην ΑΕΚ έχει δυσκολέψει αρκετά.

Αρχές της εβδομάδας, ο Ουκρανός αμυντικός φαινόταν «κλεισμένος» από την Ενωση και η μεταγραφή έμοιαζε «τελειωμένη», αλλά πλέον οι πιθανότητες να έρθει στην Ελλάδα είναι λίγες.

Και αυτό διότι δεν φαίνεται… φως.

Η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με την Ρούμπιν Καζάν και τον παίκτη, αλλά το εμπόδιο της Ούφα παραμένει… αξεπέραστο. Ανάμεσα στις δύο ρωσικές ομάδες υπάρχει συμφωνία από το περασμένο καλοκαίρι για μονοετή δανεισμό του παίκτη και η Ούφα έχει υπέρ της ένα δυνατό… χαρτί, διότι τον υπολογίζει για βασικό έχει… στυλώσει τα πόδια.

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Ρούμπιν, ότι ο παίκτης θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι στην Ούφα, η ΑΕΚ έκανε μια τελευταία προσπάθεια για να μπορέσει να πάρει τον παίκτη, παίρνοντας διαβεβαιώσεις, αλλά όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή δεν θα γίνει.

Και η ΑΕΚ έμεινε… 27 Γενάρη να περιμένει.

Πάει για άλλα η ΑΕΚ

Πλέον, με τον Νταντσένκο να δυσκολεύει αρκετά η ΑΕΚ… τρέχει για να καταφέρει να κλείσει δεξί μπακ άμεσα, καθώς τα περιθώρια στενεύουν (την Κυριακή ολοκληρώνεται η χειμερινή μεταγραφική περίοδος).

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η ΑΕΚ έχει δουλέψει κι άλλες περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση (πάντα στα υπόψιν ο Στέφανο Ριστόφσκι της Σπόρτινγκ) και τα επόμενα 24ώρα αναμένονται… καυτά με τον Παναγιώτη Κονέ να καλείται να βρει βασικό δεξί μπακ που θα κάνει τη διαφορά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X