Ανατροπή με Χρυσικόπουλο: Μένει στην ΑΕΚ!

Ανατροπή με Χρυσικόπουλο: Μένει στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr o Λίνος Χρυσικόπουλος συνεχίζει κανονικά στην ΑΕΚ

Απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση του Λίνου Χρυσικόπουλου και παραμονή στην ΑΕΚ, με τον Κερκυραίο άσο να συνεχίζει κανονικά να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr τις τελευταίες μέρες υπήρξαν συζητήσεις ανάμεσα στην ομάδα και τον παίκτη που ομαλοποίησαν την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί μετά το παιχνίδι με την Τσμόκι Μινσκ, στη Λευκορωσία.

Κατά τη συνάντηση των δύο πλευρών δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και το θέμα που προέκυψε θεωρήθηκε λήξαν, με τον παίκτη να συνεχίζει κανονικά στην ΑΕΚ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τον υπολογίζει κανονικά για τις επόμενες υποχρεώσεις της Βασίλισσας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από την πλευρά της ΑΕΚ υπήρξε η πρόθεση να εξομαλυνθεί η κατάσταση, καθώς ο Χρυσικόπουλος είναι παίκτης που γνωρίζει καλά ο Παπαθεοδώρου και ξέρει πώς να τον εκμεταλλευτεί πάνω στο παρκέ, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τον ελληνικό κορμό της ομάδας, με στοιχεία τα οποία έλειπαν από το παιχνίδι της ομάδας.

Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες ο Κερκυραίος άσος ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ώστε να μείνει σε καλή φυσική κατάσταση.

Απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Τετάρτης, όμως από την Πέμπτη (28/01) επιστρέφει κανονικά στις υποχρεώσεις της Βασίλισσας και υπολογίζεται και πάλι ως μέλος του συνόλου.

Κάπως έτσι η ΑΕΚ έσβησε τη… φωτιά που είχε ανάψει και ταυτόχρονα άφησε με την όρεξη το Περιστέρι, το οποίο περίμενε στην γωνία ώστε να μείνε ελεύθερος ο Χρυσικόπουλος. Κάτι που δεν θα γίνει!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X