ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: «Απογοητευτική εικόνα, τραγικός ο Ινσούα-Επιβεβλημένες οι αλλαγές στο 2ο»

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: «Απογοητευτική εικόνα, τραγικός ο Ινσούα-Επιβεβλημένες οι αλλαγές στο 2ο»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και απείλησε σε 2-3 περιπτώσεις την εστία του Λοντίγκιν.

Μετά τα μέσα του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και στο 33′ η τραγική αντίδραση του Ινσούα μέσα στην περιοχή επέτρεψε στον ΠΑΣ να προηγηθεί με εκτέλεση πέναλτι.

Πλέον, η ΑΕΚ θα πρέπει να αλλάξει πολλά για να μπορέσει να ανατρέψει την κατάσταση στην επανάληψη.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

TAΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ παίζει με τη φωτιά σήμερα. Εχει μπει δίχως φλόγα και όρεξη. Και μπροστά το πρέσινγκ είναι ανύπαρκτο. Για αυτό και δεν έχει φάση. Η ΑΕΚ χρειάζεται επειγόντως Καρίμ, Μάνταλο και Αλμπάνη… Εχει χρόνο να το γυρίσει. Πολλά-πολλά χρόνια έχουμε δει τα πάντα στην ΑΕΚ. Νομίζω τόσο κακό και ατσούμπαλο ποδοσφαιριστή σαν τον Ινσούα όχι. Οσο παίζει κάνει μόνο ζημιά. Τουλάχιστον ο Παουλίνιο τελείωσε. Αυτός συνεχίζει.

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Θα πληρώσει ακριβά η ΑΕΚ το τραγικό λάθος με τον Ινσούα στις μεταγραφές ή μάλλον θα συνεχίσει να το πληρώνει, γιατί ήδη της έχει στοιχίσει. Ο Χιμένεθ επέλεξε τρία χαφ χωρίς δημιουργικές ικανότητες μαζί, ποντάροντας στο ότι ο Σιμάνσκι θα τραβήξει την πίεση μπροστά και θα έρθουν κλεμμένες μπάλες και κόντρα επιθέσεις με χώρους για Γκαρσία και Τάνκοβιτς. Από την στιγμή που ο Πολωνός είναι σε χαμηλή ταχύτητα, αυτό δεν βγήκε και η ΑΕΚ δεν μπορεί να δημιουργήσει καθόλου πίσω από τους επιθετικούς της. Τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα φυσικά στην επανάληψη και πρώτα απ’ όλα πρέπει να βγει γρήγορα ο Ινσούα. Άργησε ήδη να γίνει αυτή η αλλαγή.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: Χάλι μαύρο. Το κακό κλίμα που επικρατεί στο περιβάλλον της ομάδας, δείχνει να την επηρεάζει και αγωνιστικά. Δεν απειλεί, δεν δημιουργεί και χάνει κιόλας, από την… αμπαλοσύνη του ατσούμπαλου Ινσούα. Πρέπει να μπει «άλλη ΑΕΚ» στο β’ ημίχρονο, για να γυρίσει το ματς.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Απογοητευτική η εικόνα της ΑΕΚ. Δεν υπάρχει ένας παίκτης να κυκλοφορήσει τη μπάλα, Γκαρσία και Τάνκοβιτς είναι εκτός παιχνιδιού και ο Ολιβέιρα είναι και πάλι ανύπαρκτος. Τραγική η εικόνα του Ινσούα σε ένα ακόμα αγώνα!

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: Προφανώς και το 4-3-3 σ’ αυτό το ματς, δεν είναι λειτουργικό. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να βρεί τρόπο ανάπτυξης ούτε από τα άκρα, ούτε από τον άξονα. Επιβεβλημένη και η αλλαγή σχηματισμού, επιβεβλημένες και οι αλλαγές προσώπων, επιβεβλημένη και η υπομονή για να αντέξουν αυτά που κάνει σήμερα ο διαιτητής Μανούχος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X