ΑΕΚ: Η απόφαση της αθλητικής δικαστή-12 για την ανδρική ομάδα βόλεϊ!

ΑΕΚ: Θετικοί στον κορωνοϊό αθλητές της ανδρικής ομάδας βόλεϊ-Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής!
Photo Credits: INTIME

Η αθλητική δικαστής ανακοίνωσε την απόφαση για την μη συμμετοχή της ΑΕΚ στο περσινό πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναμενόμενη «καμπάνα» για την απόφαση της  να μην συμμετάσχει στο περσινό πρωτάθλημα της Volleyleague ήρθε σήμερα για την ΑΕΚ από την αθλητική δικαστή.

Συγκεκριμένα η «Ένωση» είχε κληθεί να απολογηθεί σε απολογία και σήμερα βγήκε η απόφαση με την ΑΕΚ να τιμωρείται με -12 βαθμούς από το πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει φέτος και συγκεκριμένα αυτό της Preleague, όταν τελικά ξεκινήσει. Στην ΑΕΚ πάντως γνωρίζουν το θέμα και όπως αναφέρουν ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός της ομάδας δεν ανακόπτεται ενώ αναμένεται να προσφύγουν και στο ΑΣΕΑΔ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Αθλητική Δικαστής στην Συνεδρίαση της 18ης Ιανουαρίου 2021 αποφάσισε τα  εξής:

-Σχετικώς με την κλήση υπ. αριθμ. 605 προς το Σωματείο «ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ», επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ποσού δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (2.500 €) και αφαίρεση δώδεκα (-12) βαθμών από το πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.
-Σχετικώς με την κλήση υπ. αριθμ. 606 προς το «ΤΑΑ ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ», επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ποσού εννέα χιλιάδων ευρώ (9.000 €) και αφαίρεση δώδεκα (-12) βαθμών από το πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X