Ματσάρες σε Ιταλία και Ισπανία

Ματσάρες σε Ιταλία και Ισπανία
Photo Credits: INTIME

Η δυάδα που προτείνει για σήμερα το Stoiximaview...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To stoiximaview.gr προτείνει δυάδα με αγώνες από τα πρωταθλήματα Ιταλίας και Ισπανίας…

Αταλάντα-Λάτσιο (18:45): Νοκ άουτ είναι το ματς και ο νικητής παίζει στα ημιτελικά, σε διπλά παιχνίδια, με το νικητή από το Νάπολι-Σπέτσια. Για την ιστορία, τον περασμένο Σεπτέμβριο αναμετρήθηκαν με γηπεδούχο τη Λάτσιο, στο πρωτάθλημα, και η Αταλάντα έκανε πάρτι, διαλύοντάς την με 4-1! Το ξέρετε, πάντως, πως στο στοίχημα, τα περισσότερα παιχνίδια τους έχουν αρκετά γκολ. Αρκετά γκολ έχουν και οι μεταξύ τους αναμετρήσεις. Τα προγνωστικά στοιχήματος προσφέρουν αποδόσεις φαβορί στην Αταλάντα.

Ανεβασμένη είναι η Αταλάντα. Ναι, έχει κάνει κι εκείνη τις γκέλες της, με μεγαλύτερη το 2-0 από τη Βερόνα, στις 28 Νοεμβρίου, ενώ πρόσφατα είχε και το 0-0 με την Τζένοα, και τα δύο ματς στο γήπεδό της. Είναι αήττητη από εκείνο το παιχνίδι και έχει συμπληρώσει 10 αγώνες χωρίς ήττα με 6 νίκες και 4 ισοπαλίες. Η τελευταία, το 3-0 στο Μιλάνο επί της Μίλαν, ήταν απολαυστική. Ήταν ισοπεδωτική η Αταλάντα και έκανε επίδειξη δύναμης. Μόνο σε τρία ματς δεν έχει βρει δίχτυα φέτος. Στον προηγούμενο γύρο, απέκλεισε με 3-1 την Κάλιαρι.

Ανεβασμένη είναι και η Λάτσιο. Έχει 4 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων οι δύο τελευταίες ήταν στα ντέρμπι. Πρώτα το μεγάλο ντέρμπι με 3-0 επί της Ρόμα και μετά το 2-1 επί της φιλόδοξης Σασουόλο. Στο πρωτάθλημα είναι στην 7η θέση λόγω των πολλών απωλειών που έχει ως τώρα και της κακής εικόνας της. Στο Κύπελλο, πριν μία εβδομάδα, απέκλεισε με δυσκολία 2-1 την Πάρμα.

Αταλάντα-Λάτσιο (18:45): Σε καλή κατάσταση και οι δύο, έχει λογική να κάνουν (λίγες) αλλαγές, αλλά εμείς θα πάμε με την Αταλάντα. Ήταν φοβερή απέναντι στη Μίλαν και θα την στηρίξουμε. Περιμέναμε τον «άσο» αρκετά πιο πάνω από το 1,70. Πάμε στοίχημα με την επιλογή «Άσος» και Over 1,5 γκολ στον αγώνα στο 1,97.

Σεβίλλη-Βαλένθια: Κάπου… ώπα όμως!

Σεβίλλη-Βαλένθια (20:00): Ματς με φαβορί αυτό, αλλά και ματς που χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο στοίχημα. Κύπελλο είναι, πολύ πιθανό να έχουμε αλλαγές και από τις δύο ομάδες, οπότε δώστε λίγη περισσότερη βάση. Τα προγνωστικά στοιχήματος προσφέρουν αποδόσεις ισχυρού φαβορί στη Σεβίλλη. Ναι, είναι ένα βήμα πιο μπροστά, αλλά όχι και 1,50. Έτσι για την ιστορία, τα περισσότερα παιχνίδια τους είναι κλειστά. Για παράδειγμα, από τα τελευταία έξι, το μοναδικό που… άνοιξε ήταν το Σαβίλλη-Βαλένθια 0-2 τον Μάρτιο του 2018! Στο φετινό ματς πρωταθλήματος που έπαιξαν, στο «Mestalla», η Σεβίλλη έκανε «διπλό» με 1-0 με τον Σούσο στο 81’.

Σε καλή φάση βρίσκεται η Σεβίλλη με δύο συνεχόμενες νίκες και μόλις μία ήττα, το 2-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε 9 αγώνες. Νίκησε άνετα 3-0 την Κάντιθ και πιο πριν 2-1 την Αλαβές. Πέρασε μία μίνι κρίση τον Οκτώβριο με έναν βαθμό σε τέσσερις αγώνες, αλλά ακολούθως βρήκε τον δρόμο της. Αυτός είναι ο τέταρτος φετινός αγώνας για το Copa del Rey και πρώτος στο γήπεδό της. Ξεκίνησε με το 3-0 επί της Λουσένα, μετά το 2-0 επί της Ντεπορτίβο Λιναρές και πριν από περίπου 10 μέρες νίκησε 1-0 στην παράταση της Λεγκανές με τον Οκάμπος στο 96’.

Πάμε και στη Βαλένθια που κάνει τόσο κακή χρονιά ώστε να βρίσκεται στη 14η θέση και μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού με 4-8-8! Προηγήθηκε στο «Metropolitano» με την ασύλληπτη γκολάρα του Ράσιτς, αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 3-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Έχει μία νίκη (1-0 τη Βαγιαδολίδ) σε 11 αγώνες και σίγουρα πρωταρχικός της στόχος είναι να καταφέρει να σώσει τη χρονιά. Οπότε, έχει λογική να δώσει μεγαλύτερο βάρος στο πρωτάθλημα. Σκεφτείτε ότι το Σάββατο φιλοξενεί την Έλτσε που είναι μόλις 3 βαθμούς πιο κάτω.

Σεβίλλη-Βαλένθια (20:00): Στηρίζουμε τη Σεβίλλη ξανά και περιμένουμε να μας δικαιώσει όπως και κόντρα στην Κάντιθ. Πάμε στοίχημα με τον «άσο» και Over 1,5 γκολ στο συμπαθητικό 1,80. Έχει πολλά προβλήματα η Βαλένθια, δεν ξέρουμε αν… καίγεται για το θεσμό του Κυπέλλου.

Δείτε ΕΔΩ το νέο βίντεο της εκπομπής του stoiximaview.gr στο youtube με προγνωστικά αγώνων του Σαββατοκύριακου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X