Λιβάι Γκαρσία: Σχεδόν διπλασίασε ήδη την αξία του στην ΑΕΚ! (VIDEO)

Λιβάι Γκαρσία: Σχεδόν διπλασίασε ήδη την αξία του στην ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία έχει εκτοξευτεί στην ΑΕΚ και δίνει το... παράδειγμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία… τρελαίνει κόσμο!

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ο νεαρός εξτρέμ της ΑΕΚ έχει γίνει ο νέος αγαπημένος των φιλάθλων της ομάδας. Πως να γίνει αλλιώς άλλωστε; Αφού η ποιότητά του «φωνάζει» από μακριά, κάθε του ενέργεια δείχνει πως είναι παίκτης από το… πάνω ράφι και ακόμα βρίσκεται στο 23ο έτος της ζωής του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ματς στην Τούμπα. Ο Γκαρσία έκανε… πάρτι στον Περέιρα περνώντας τον με κάθε πιθανό τρόπο. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν εγκλωβισμένος καθώς οι «κιτρινόμαυροι» έδειχναν να τα περιμένουν όλα από εκείνον. Με τον ΟΦΗ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και εμπλούτισε ακόμα περισσότερο τα… highlights του.

Από την πρώτη του συμμετοχή κιόλας, ο Λιβάι έχει δείξει πως είναι φτιαγμένος για σπουδαία πράγματα δικαιώνοντας την απόφαση της διοίκησης να κάνει υπέρβαση και να τον αγοράσει έναντι 2,2 εκατ. ευρώ τον Σεπτέμβριο από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Ενώ βρίσκεται σε μια πολύ καλή ηλικία ώστε να γίνει η επόμενη μεγάλη πώληση του κλαμπ, έχοντας συμβόλαιο ως το 2025!

Μάλιστα από τον Ιούλιο, ο επιθετικός της ΑΕΚ είχε χρηματιστηριακή αξία (transfermarkt) 1,8 εκατ. ευρώ, ενώ στην τελευταία έκθεση της ιστοσελίδας ο Γκαρσία έχει αξία 3 εκατ. ευρώ. Ενώ, με τις εμφανίσεις που κάνει τελευταία, αναμένεται στην έκθεση του επόμενου μήνα να έχει νέα μεγάλη αύξηση της αξίας του.

Τι έχει κάνει ο Γκαρσία στην ΑΕΚ

Μέχρι στιγμής, στην ΑΕΚ, ο Λιβάι Γκαρσία έχει 15 ματς με 3 γκολ, 2 ασίστ και πολλές εξαιρετικές εμφανίσεις!

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του με την ΑΕΚ ως τώρα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X