Η ΑΕΚ θέλει να «καθαρίσει» τον ΠΑΟΚ στην επανάληψη-σκάνδαλο (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚ: Σε νέα ώρα η επανάληψη κόντρα στον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Μόνο η νίκη στο μυαλό όλων στην ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στον αγώνα επανάληψη της έκτης αγωνιστικής (21:00, ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) και έχει ένα στόχο: να πάρει μία ακόμα νίκη και να κλείσει στόματα στην επανάληψη-σκάνδαλο δια χειρός αθλητικού δικαστή.

Νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα σε αυτή τη χώρα. Όμως ήρθε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ να μας διαψεύσει και με μια απόφαση πρωτοφανή στα χρονικά διέταξε την επανάληψη του αγώνα της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Και έτσι, η Βασίλισσα καλείται να αντιμετωπίσει εκ νέου τον «δικέφαλο του Βορρά», φιλοδοξώντας να φτάσει σε μια ακόμα επικράτηση, που θα την διατηρήσει ψηλά στη βαθμολογία.

Το έργο της κυπελλούχου Ελλάδας κάθε άλλο παρά εύκολο είναι αυτή τη στιγμή. Σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν, με τις υποχρεώσεις να είναι διαδοχικές σε Ελλάδα και Ευρώπη, ήρθαν να προστεθούν οι ατυχίες και οι τραυματισμοί για να κάνουν το έργο της ακόμα πιο δύσκολο.

Με απουσίες και… μέγα πάθος

Ο Νίκος Ζήσης έχει τεθεί μεν και πάλι στη διάθεση του Παπαθεοδώρου, όμως εκτός παραμένουν οι Δημήτρης Κατσίβελης και Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και σε αυτούς προστέθηκε και ο Νίκος Γκίκας που υπέστη ρήξη συνδέσμων στο αριστερό πόδι και για τους επόμενους μήνες δεν υπολογίζεται από τον Έλληνα προπονητή. Κάτι που αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας για την Βασίλισσα.

Για τις ανάγκες των προπονήσεων μάλιστα υπήρξε μια προσθήκη, αυτή του Μιχάλη Πολυτάρχου, ο οποίος φόρεσε και πάλι τα κιτρινόμαυρα για να καθαρά προπονητικούς λόγους.

Την ίδια στιγμή όμως, υπάρχει μέγα πάθος για νίκη εντός των τειχών. Η απόφαση του αθλητικού δικαστή δεν έχει ξεχαστεί από κανέναν και άπαντες εντός των τειχών έχουν σαν στόχο να αντιδράσουν και να φτάσουν σε μία νίκη που θα γυρίσει πλήρως την ψυχολογία, ενόψει και του πολύ απαιτητικού Φεβρουαρίου που ακολουθεί.

Χωρίς προβλήματα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη πλευρά, βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι και επιβεβαίωσε απέναντι στον Ηρακλή την ανοδική πορεία του. Ο Άρης Λυκογιάννης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και περιμένει να δει ανάλογη εικόνα με τις αναμετρήσεις των τελευταίων ημερών.

Στην αποστολή που θα αναχώρησε για την Αθήνα βρίσκονται όλοι οι παίκτες, ενώ αρχηγός της αποστολής ήταν ο Θανάσης Χατζόπουλος.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μονομαχούν, αφού το τελικό 85-84 στις 5 Δεκεμβρίου έφερε την ένσταση των «ασπρόμαυρων», λόγω ενός φάουλ που δεν σφυρίχτηκε στην τελευταία φάση. Ο αθλητικός δικαστής ενέκρινε την ένσταση των Θεσσαλονικιών, καθώς θεώρησε ότι υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος και έτσι συναντιούνται και πάλι. Ωστόσο, αυτή τη φορά τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν στην αναμέτρηση της Βασίλισσας τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και με το πέρας του αγώνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X