Ράτζεν: «Μεγάλη τιμή που αγωνίστηκα στην ΑΕΚ»

ΑΕΚ: Η Ερασιτεχνική ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρηση του Ράτζεν
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκολα Ράτζεν αποχαιρέτησε την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκολα Ράτζεν πήρε μεταγραφή για τον Ερυθρό Αστέρα ολοκληρώνοντας την πορεία του στην ΑΕΚ όχι όμως όπως θα ήθελε

Ο παίκτης με δηλώσεις του στο aek.gr αποχαιρέτησε την ΑΕΚ και τόνισε πως ήταν τιμή του που αγωνίστηκε σε έναν μεγάλο σύλλογο και σχολίασε πως οι συνθήκες ήταν αυτές που τον έκαναν να αποχωρήσει. Επιπλέον ευχαρίστησε την διοίκηση για την στήριξη της.

«Ήταν μεγάλη μου τιμή να αγωνιστώ σε μία τόσο μεγάλη ομάδα και έναν τόσο μεγάλο Σύλλογο, όπως η ΑΕΚ. Νιώθω ότι αποτελώ μέρος της Ιστορίας, ενός τεράστιου Συλλόγου. Παίξαμε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία και τιμήσαμε τα χρώματα της ΑΕΚ έστω και για λίγο καιρό, πριν μας σταματήσει η πανδημία. Ξέρω τι σημαίνει η ΑΕΚ, και ειδικά για το φίλαθλο κοινό. Δε θα ξεχάσω ποτέ την ΑΕΚ και ελπίζω να συνεχιστεί η προσπάθεια της Διοίκησης και του προπονητή, του κ. Δάνδολου, τον οποίο ευχαριστώ μαζί με τη Διοίκηση για όλα όσα έκαναν για μένα. Κάνουν μεγάλη προσπάθεια και εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους. Τους ευχαριστώ για την κατανόηση που δείξανε στο ότι ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Ευχαριστώ όλη την ΑΕΚ και αλήθεια το λέω με χαρά, εύχομαι να τα σας ξαναδώ σύντομα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X