Θαλασσινός για Σωκράτη: «Απορώ πως δέχθηκε να μην αναφερθεί πουθενά η ΑΕΚ»

Θαλασσινός για Σωκράτη: «Απορώ πως δέχθηκε να μην αναφερθεί πουθενά η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Παντελής Θαλασσινός για την ΑΕΚ και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο γνωστός τραγουδοποιός και φίλαθλος της ΑΕΚ, Παντελής Θαλασσινός, μίλησε στην εκπομπή Overlap και στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Στέφανο Αβραμίδη με αφορμή τη συμφωνία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό.

Για την επιλογή του Σωκράτη να υπογράψει στον Ολυμπιακό και όχι στην ΑΕΚ ανέφερε “Έχω στεναχωρηθεί πολύ που δεν επέστρεψε στην ΑΕΚ. Οι ΑΕΚτζήδες πιστεύαμε πως θα γυρίσει και θα κλείσει και καμιά τρυπά στην άμυνα. Αναρωτιέμαι πως δέχεται να μην αναφέρουν όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί. Όλο αυτό το πράγμα το παρελθόν σου. Εγώ τον Παπασταθόπουλο πάντα θα τον θαυμάζω για αυτά που έκανε. Καλά έκανε. Ακόμη και για τον Στέλιο Μανωλά που λέγανε πως θα πάει στον Παναθηναϊκό ξεκίνησε στην ΑΕΚ και σταμάτησε στην ΑΕΚ. Δεν το βλέπεις πότε αυτό. Ο Παπασταθόπουλος είναι ένας μεγάλος παίκτης με ζηλευτή πορεία. Γι’ αυτό και τον καμαρώνω και τον καμαρώνουμε όλοι. ”

Για την αναμονή του γηπέδου αλλά και γενικότερα την στάση του απέναντι στο ποδόσφαιρο δήλωσε “Εγώ βλέπω μια λέξη. Υπομονή υπομονή υπομονή. Εδώ πέσαμε στην Γ’ εθνική και τρέχαμε όπου να ναι να τη δούμε. Δε μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Υπάρχει ρομαντισμός στο ποδόσφαιρο. Εγώ πήγαινα και έβλεπα και χαμηλότερων κατηγοριών αγώνες. Πάντα ρομαντικά τα βλέπω. Όταν η ΑΕΚ πήρε το 2018 το πρωτάθλημα εγώ έλεγα να αφιερώσουν αυτό το πρωτάθλημα στους παίκτες που έπαιζαν όταν ήμασταν στη Γ’ εθνική. Ο Ολυμπιακός έπρεπε να βγάλει μια πιο σωστή ανακοίνωση .

Για την ανάρτησή του στο διαδίκτυο ανέφερε “Όλοι νομίζουν πως έγραψα ότι του βάλανε το πιστόλι στον κρόταφο. Ερωτηματικό έβαλα. Δε χρειάζεται να βρίζεις κανένα. Ο καθένας αποφασίζει για τη ζωή του και την καριέρα του”.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ο Λιβάια να μετακομίσει στους “ερυθρόλευκους” δήλωσε “Αν ο Λιβάια πάει στον Ολυμπιακό πάλι θα με στεναχωρήσει”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X