ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει 2η και να συνεχίσει τη δουλειά της (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Που θα δούμε το ματς
Photo Credits: INTIME

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: H AEK ψάχνει την επιστροφή στις νίκες με rotation από τον Μανόλο Χιμένεθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Επιστροφή στα τρίποντα και στην δεύτερη θέση ψάχνει σήμερα η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NovaSports 2) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ για την 19η αγωνιστική της Super League. Ο Δικέφαλος που έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη στην Τούμπα προ ολίγων ημερών, επιθυμεί να πάρει ακόμα ένα τρίποντο με τον τρόπο που γνωρίζει καλά ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Αρης ανέβηκε χθες στην δεύτερη θέση μετά τη νίκη του επί της Λάρισας, ενώ αργότερα σήμερα (19:30) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Ετσι, η Ενωση θέλει οπωσδήποτε τη νίκη ώστε να επιστρέψει στο δεύτερο σκαλοπάτι της κατάταξης και να περιμένει το καλύτερο για εκείνη αποτέλεσμα από τον Πειραιά για να συνεχίσει τη μάχη της.

Ομως η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει να δείχνει καλό και βελτιωμένο πρόσωπο και να πάρει μία νίκη που ίσως αποδειχθεί κομβική.

Αρκετές απουσίες για την ΑΕΚ

Για το σημερινό ματς, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου που είναι ακόμα ανέτοιμος παρότι έχει επιστρέψει στις προπονήσει και ο Μάριο Μιτάι που συνέχιζε και χθες το ατομικό του πρόβλημα, στον δρόμο για την επιστροφή στη δράση. Εκτός αποστολής έμεινε επίσης και ο Γεβγέν Σάκχοφ για λόγους ξεκούρασης καθώς ο Ουκρανός είναι επιβαρυμένος, αλλά και ο Μάρκο Λιβάγια που είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του, καθώς έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες. Αντίθετα, επέστρεψε ο Νένταντ Κρίστιτσιτς και ο Νασίμ Χνιντ.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Οσον αφορά στο σημερινό πλάνο της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Χιμένεθ σκοπεύει να τοποθετήσει τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια με τον Μπακάκη στα δεξιά, τον Ινσούα αριστερά και τους Τσιγκρίνσκι-Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας.

Στα χαφ θα παραμείνουν οι φορμαρισμένοι Σιμόες και Γαλανόπουλος με τον Μάνταλο ελαφρώς προωθημένο. Στην επίθεση, ο Ισπανός κόουτς θα τοποθετήσει τον Τάνκοβιτς αριστερά, τον Γκαρσία δεξιά και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή με στόχο να αποκτήσει ρυθμό μετά την επιστροφή του.

Την αποστολή της ΑΕΚ συμπληρώνουν: Αθανασιάδης, Λόπες, Λάτσι, Χνιντ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μαχαίρας, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Ο επικίνδυνος ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Αργύρης Γιαννίκης που έχει δείξει μια άκρως οργανωμένη και επικίνδυνη ομάδα φέτος, πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές για το σημερινό ματς. Σε αυτούς δεν βρίσκονται οι Ελευθεριάδης και Εραμούσπε.

Αναλυτικά η αποστολή του “Άγιαξ της Ηπείρου”: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Κάργας, Παντελάκης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Σιόντης, Καρτάλης, Ντομίνγκες, Λιάσος, Λώλης, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Κρισμάν, Παμλίδης, Μιλιντσεάνου, Λέο.

Ο Μανούχος στο ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα ορίστηκε ο Ευάγγελος Μανούχος από την Αργολίδα. Ο Μανούχος φέτος έχει σφυρίξει την ΑΕΚ κόντρα σε Παναιτωλικό και Λάρισα σε ΟΑΚΑ και Ριζούπολη αντίστοιχα.

  • Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)
  • Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), Χρήστος Μπαλτάς (Αχαϊας)
  • 4ος: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)
  • VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
  • AVAR: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών)

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης, όπως και το ρεπορτάζ πριν και μετά από αυτήν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X