Πέρασε από την Κρήτη ο Αστέρας Τρίπολης, 0-1 τον ΟΦΗ (VIDEO)

Πέρασε από την Κρήτη ο Αστέρας Τρίπολης, 0-1 τον ΟΦΗ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μεγάλο διπλό για τον Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με γκολ του Παναγιώτη Τζίμα στο 15ο λεπτό ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε τον ΟΦΗ με 0-1 στην Κρήτη και εδραιώνεται στην 6η θέση της Super League.

Αντίθετα οι Κρητικοί παρέμειναν στους 19 βαθμούς και στην 9η θέση.

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στο ξεκίνημά του, αλλά στο 15′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Τζήμα, ο οποίος ήταν εκεί που έπρεπε για να κάνει το 0-1 μετά την απόκρουση του Βάτερμαν σε σουτ του Λουίς Φερναντέθ. Ένα γκολ, στο οποίο οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να απαντήσουν είτε στο 24′, με το σουτ του Μεγιάδο που έφυγε λίγο άουτ, είτε στο 36′ με το οριζόντιο δοκάρι του Στάικου στο δυνατό σουτ που έκανε.

Στο β’ μέρος ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση, αφού ο Αστέρας δυσκολευόταν αρκετά να κρατήσει μπάλα, αλλά η ευκαιρία του 76ου λεπτού χάθηκε (κι αυτή) λόγω της διπλής επέμβασης του Τσιφτσή μετά την κοντινή προσπάθεια του Τσιλιανίδη.

Αυτός ήταν που είχε μεγάλη ευκαιρία και στο 86′, τελευταία του παιχνιδιού, για να ισοφαρίσει για τους Κρητικούς, αλλά το κοντινο σουτ έφυγε ψηλά άουτ, με το 0-1 να παραμένει ως το τέλος και να διατηρεί σε τροχιά 5άδας την ομάδα της Τρίπολης.

ΟΦΗ: Bάτερμαν, Κοροβέσης (82′ Γρίβας), Γιαννούλης, Διαμαντής, Βούρος, Ουές (82′ Σολίς) , Μεγιάδο (74′ Ντε Γκούζμαν), Στάικος (53′ Τσιλιανίδης), Νέιρα, Στάρτζεον,Σαρδινέρο.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής (84′ Αλβαρες), Καστανο, Σουάρεθ, Μουνάφο (57′ Καπίγια), Μπέλοκ, Τίλικα (46′ Κρέσπι), Σίτο (77′ Χριστόπουλος), Τζίμας (57′ Ριέρα), Λ. Φερνάντεθ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X